+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Selasa, 30 Ogos 2011

Salam Aidil Fitri Maaf Zahir Dan Batin

3:39:00 PTG

Share it Please
ini adalah sticky post.. new entry? sila scroll ke bawah k..


Assalamualaikum Warahmatullah' iwabarokaatuh..

Terlebih dahulu, aku nak ucapkan Salam Aidil Fitri buat Sahabat-Sahabat sekalian.
Tujuan aku membuat entry ini, adalah untuk memohon maaf, di atas kata-kata aku serta gaya penulisan aku yg membahasakan diri ini sebagai 'aku'..

Sepanjang 4 bulan aku berblogging ni.. hanya 2 bulan je, masa yang sempat aku terjah ke blog korang, 
hanya 2 bulan , aku ada dengan blog aku.. 
 2 bulan , aku addict dengan blog aku.. 
2 bulan .. aku kenal apa itu erti berblogging.. 
2 bulan , aku kenal kawan-kawan di dalam blog ni..
kalau diikutkan..  aku cuma hidup dalam 2 bulan je, untuk berkenalan dengan korang semua..

Lepas ni, aku cuma ada 4 hari lagi untuk terus berblogging.. Tapi, jangan risau, aku bukan berhenti disini sahaja.. aku masih ada, cuma tak boleh nak aktif seperti sekarang ni.. 

Sekali lagi.. aku nak ucap Selamat Meyambut Hari Raya Aidil Fitri dan Salam Kemerdekaan buat sahabat-sahabat semua.. dan maafkan segala kesalahan aku semasa aku menulis di blog ini.. dgan kata2 yg kasar.. 
atau kata2 aku yg membuatkan korang semua terguris hati.. Maafkan aku..

Terimalah kad raya yg aku buat sendiri tu.. walaupun tak cantik.. terima lah sebagai hadiah dari aku..tanda persahabatan kita di dunia blog ini.. dan aku harap, persahabatan ini, tidak hanya di blog sahaja, tapi biarlah berkekalan di luar sana..

Salam...

63 comments:

  1. ya betul tu... persahabatan yang berkekalan... selamat hari raya gak... maaf untuk salah dan silap.. andai ada terguris hati... huhu... nanti dah start kuliah balik jangan la lupakan blog terus k..:)salam lebaran... dan selamat hari kemerdekaan..:)

    BalasPadam
  2. yela..ak pom mintk maap jgk kalo ad pape termenyakitkan ati ke...
    p awl tol wish raye ek..uhuhu...
    xpe;a..samat ari raye jgk =)

    BalasPadam
  3. Nelly The Strange nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA !
    :)

    BalasPadam
  4. selamat idul fitri, salam kenal dari blogger indonesia

    BalasPadam
  5. Selamat hari raya...^^...semart lah Kad raya 2....

    BalasPadam
  6. ampa nk p mna??? :(

    hehehe

    pape pn slmt rie rye dri eda sekeluarge no... eda duk nungu sanak saudare nie... :D

    BalasPadam
  7. selamat hari raya juga, semoga sama2 dapat berbakti kpd pembaca :)

    BalasPadam
  8. salam fattah...!!!

    walaupun 2 bulan baru kenal tapi kite mmg dah rapat sgt kan? mcm dah 2 tahun kenal...

    Oraite...

    dikesempatan ni alif nak ucap selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin juge ye fattah...

    happy sgt dpt kenal fattah..

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Selamat Hari Raya Aidilfitri..dan Salam Kemerdekaan ke-54..

    p/s : tahun ni MerdekaRaya..(^^,)

    BalasPadam
  11. salam aidilfitri.. 0-0 ya :D

    BalasPadam
  12. selamat hari raya aidilfitri fattah :)

    BalasPadam
  13. selamat hari raya fattah. maaf zahir batin :D

    BalasPadam
  14. selamat hari raya:) huhu.

    BalasPadam
  15. Selamat Hari Raya maaf jua dipinta

    BalasPadam
  16. selamat hari raya....baru kenal jadi tak de buat salah lagi....ha3

    BalasPadam
  17. Salam Aidilfitri :D

    selamat hari merdeka jugak!

    BalasPadam
  18. salam kenal...slmt hari raya

    BalasPadam
  19. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  20. selamat hari raya..maaf zahir batin.:)

    BalasPadam
  21. salam...selamat hari raya!!! ^_^

    BalasPadam
  22. teruskan berbelog ^^
    kdng2 mase yg singkat itu lebih bermakna..
    ceria selalu okey?

    btw nice kad raya tuu,,weee
    Camat Hari Raya,,,

    BalasPadam
  23. Cantik lah tu. Hehehehe. Selamat Hari Raya =)

    BalasPadam
  24. salam aidilfitri untuk kau .. ahah

    BalasPadam
  25. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin dari blog.hariz :)

    BalasPadam
  26. happy eid mubarak.. :)
    mintak maaf zahir dan batin...
    selamat balik kampung.. :)
    keep on blogging yah...

    BalasPadam
  27. selamat ari raya maaf zahir dah batin :)

    BalasPadam
  28. yg penting ikhlas. terima kasih :)

    BalasPadam
  29. Salam kenal, selamat hari raya

    BalasPadam
  30. selamat hari raya :)

    thanks sudi follow belog schaze xP

    salam kenal

    have a nice day :)

    BalasPadam
  31. selamat hari raya aidilfitri

    BalasPadam
  32. slmt adil fitri..

    http://hafrawiegeek.blogspot.com/

    BalasPadam
  33. selamat hari raya
    maaf zhir dan batin
    ^^

    BalasPadam
  34. la..apsal xleh nak aktif..ko nak g mane??

    BalasPadam
  35. @Fakarepain : broadband aku dah nak habis tempoh doe.. haha..
    aku tak de bajet nk top up..tiap2 bulan..
    sebulan seminggu je aku top up..

    BalasPadam
  36. slamat hari raye..maaf semuanye :)

    BalasPadam
  37. zul! selamat hari raya..
    nak kuih almond landon ley..
    hihi..
    pung pung pung..
    bunyi mercun!! haha

    BalasPadam
  38. Selamat hari raya bro..jangan lupa hari raya pakai Ray ban..Pasti bergaya.

    BalasPadam
  39. Salam kenal jg selamat hari raya...

    BalasPadam
  40. SELAMAT HARI RAYA DAN MERDEKA JUGAK!


    SEMOGA BERBAHAGIA DI HARI YG MULIA NI.

    BalasPadam
  41. a'ah..sama jugaklah weh..
    aku ada masa 7 hari je lagi nak aktif.
    lepas nie dah semput2 nak aktif..huhu..

    BalasPadam
  42. salam lebaran dan salam kemerdekaan dik..
    kak tabik spring lah kat kamu 2 bulan berblog dah beribu follower..

    tak silap kak dah pernah msuk blog kamu, dan terus follow bulan lepas, masa tu baru beberapa ratus follower..
    tahniah dik

    enjoy u blogging

    BalasPadam
  43. selamat hari raya....maaf zahir dan batin....

    BalasPadam

Terima Kasih :D