+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Sabtu, 3 September 2016

PENYAKIT GARU-GARU HILANG DENGAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB

2:00:00 PG

Share it Please

Alhamdulillah abam dapat Minyak Herba Asma Mujarab ini. Hampir sebulan abam menggunakannya walaupun abam memang tidak ada penyakit asma or yang berkaitan dengannya. Haa.. guna untuk apa?? Tiap-tiap hari abam sapu pada funggus yang naik di celah kangkang abam. Alhamdulillah ianya makin pudar dan semakin hilang. So, penyakit nak mengaru tu sudah tiada. 

Biasa la minyak orang tua-tua dahulu, memang banyak khasiatnya. Bukan sekadar itu sahaja, ianya baik utk merawat msalah kulit luka. Pernah sekali kaki abam terguris manja.. abam sapukan dengan minyak ini, tak sampai beberapa minit darah dah bhenti keluar dan luka mula tertutup. So, tak ada la kes jangkitan kuman-kuman or virus zika yang masuk dlm badan abam.

Ini abam bukan cakap-cakap kosong ok.. dah ramai yang menggunakan Minya Herba Asma Mujarab ini. Nak tahu lebih korang boleh tengok testimoni produk ini di sini (TESTIMONI) . 

Korang hati-hati tau dengan produk ini, banyak orang yang copy paste minyak mujarab ni. That why, diaorg mula gunakan hologram untuk setiap botol yg dijual. Ermm.. mybe utk produk-produk abam nanti, abam nak letak hologram juga la. Mana la tau kot-kot ada yang nak copy paste jugak.

hologram 

Ok. cakap banyak tak guna juga, kalau korang tak ada usaha nak tahu tentang produk ini kan? Apa kata korang tengok video pasal minyak herba asma mujarab ini di sini (VIDEO)

Untuk info yang lebih detail pasal minya mujarab ini korang boleh ke FB : Penawar Semput Lelah dan Asma

For fast respond, korang ambik phone dan contact no En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran). Settle problem.