+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 2 September 2013

Thanks Radicare Mache

10:29:00 PG

Share it Please

Alhamdulillah, sudah sampai hari yang dinanti-nantikan. Hari ini merupakan hari last latihan industri aku di Jabatan Biomedical (Bems) Radicare Machang, Kelantan. Kalau ikutkan tarikh sebenar, aku akan completed latihan industri pada hari khamis ni, tapi atas jasa baik bos besar di pejabat ni, aku dapat cuti persediaan untuk buat persiapan bagi memasuki semester baru.


Alhamdulillah, banyak yang aku dapat belajar dari staf-staf disini. Terima kasih, atas jasa baik abang-abang dan kakak-kakak yang banyak membantu dan bagi tunjuk ajar pada kami. Terutama sekali, terima kasih kepada En. Zakuan selaku supervisor bagi biomedic student.

Latihan Industri kali ini, aku ditemani oleh Maheran (UniMAP), Firdaus(UM), Hafizae dan Norani (Poli KB). Masa yang diberi adalah 3 bulan dan laporan perlu dibuat setiap hari. Semua laporan dan tugasan sudah siap, cuma tinggal nak tampal gambar-gambar mesin di buku log Latihan Industri.

16 comments:

  1. chewwahh...kreatif la kawan aku!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. biaso jah, ada masa free boleh la buat, utk modal niaga..

      Padam
  2. moga berjaya untuk sem yang akan datang.. ;)

    BalasPadam
  3. Legaaa.... itu yg pasti kan
    Tapi perjuangan belum selesai teruskan next sem..

    BalasPadam
  4. lepas ni enjoy kejap sebelum start perjuangan baru :D good luck~

    BalasPadam
  5. Setelah memiliki ilmu ini, semoga menjadi semakin maju dan bisa meningkatkan prosperity..

    BalasPadam
  6. maksimalkan ilmu yang dimiliki dengan ilmu bisnis online. Kolaborasikan, dan rawat hingga menghasilkan sesuatu yang luar biasa

    BalasPadam
  7. wow, hebat. selamat ya. sebaiknya menjadi entrepreneur deh, daripada menjadi karyawan

    BalasPadam
  8. Setiap ilmu pasti ada manfaatnya. Tinggal kita mengaturnya bagaimana memanfaatkan ilmu tersebut

    BalasPadam
  9. Mendapatkan ilmu itu memang sangat menyenangkan. Tapi jangan berpuas diri bro, harus selalu haus akan memperoleh ilmu..

    BalasPadam
  10. Teruskan Pencarian Ilmu
    Renung Dan Fikir
    Di Sana Kebesaran Allah.

    BalasPadam
  11. alhamdulillah.. moga terus berjaya yer dik..

    BalasPadam
  12. ..selammat meneruskan perjuangan Fatah..

    BalasPadam
  13. kretip jugak ek...boleh buat meniaga hehe cayokkk!

    BalasPadam

Terima Kasih :D