+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 26 Ogos 2013

Meizu MX3 Awsome One

1:14:00 PTG

Share it Please

Salah satu telefon pintar dari China yang cukup ditunggu, Meizu MX3 sedia dilancarkan yang dijadualkan majlisnya pada awal bulan depan. Walaupun, pihak Meizu memang tidak mengungkapkan secara terperinci mengenai pelancarannya ini namun beberapa khabar angin yang beredar mengungkapkan bahawa acara adalah pelancaran rasmi daripada Meizu MX3. 

Sebelum ini, beberapa kebocoran maklumat berkaitan telefon pintar ini tersebar di internet. Telefon ini mempunyai skrin berukuran 5.1 inci Full HD dan menggunakan prosesor Samsung Exynos 5 Octa. Selain itu, alat telekomunikasi itu juga menggunakan OS Flyme 3.0 yang berasaskan pada Android Jelly Bean 4.2 serta sebuah kamera 13MP pada bahagian belakang.
 
Awsome dan murah, that the ke point here. Walaupun, dari China, it ok la because the price is cheaper and its quality also not bad. Apa2pun, tengok barang dulu, kalau cantik aku angkat, kalau  tak cun, tak payah beli. Pakai je Nokia buruk ni.

Nak tahu lebih lanjut rujuk sini

7 comments:

  1. how much? mcm tertarik je, hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau x slap, harga dia dlm rm300 ja.. quality utk MX2 sblum ni, bagus jgak la.. utk MX3 x tahu lg..

      Padam
  2. masih setia dgn Nokia buruk...xpandai dgn gadget canggih ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama r dgn sy.. masih pakai N2100 . haha black white color

      Padam
  3. kalo berkualiti nk jgk rembat...tamola takat tahan 4-5 bulan je huhuhu

    BalasPadam
  4. Kakak kalau handset besar sangat tak sukalah Zul.
    Alah... kakak punya handset nokia lama lagi walau anak-anak dah pakai Samsung S3
    Tengoklah yg ini kalau ok nak juga kakak hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la kak.. sy pun masih pkai nokia lama ni.. senang dn simple je.. tak pyah nk risau klau jatuh..

      Padam

Terima Kasih :D