+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 10 Disember 2012

Time To Release Your Stress!! See The Nature You Will Find a Peace!!

3:23:00 PTG

Share it Please
Alhamdulillah, selesai sudah retest midterm. Sekrang tunggu final exam plak. Final start 31/12 ni. Ada 2 minggu lebih lg. Jadi dikesmpatan waktu yg ada ni, aku dan housemate keluar  jalan2. Hari Sabtu, kelmarin dulu punye story ni.

Destinasi pertama, kami pergi Padang Besaq. Kalau tak beli jersey memang tak sah r, jadi aku memang p sana nak beli jersey Malaysia yg baru r. Alhamdulillah dapat jugak dengan harga Rm25 sehelai. 

Kawan belanja makan pulut mangga. Biasa aku makan pulut durian, jadi ni first time makan pulut mangga. Sedap jugak r.

Yang kat tengah tu kembaq aku, Apa yg sama aku dengan dia? aku pun tak tahu, sampai org lain boleh tertukar aku dengn dia.

Destinasi kedua, kami pergi Tasik Timah Tasoh. Utk menenangkan fikiran. Sbb kepala ni banyak sangat pikirkan benda2 dunia. Cantik Ciptaan Allah kat sini. Bukit, tasik, hutan dan pokok2 yg menenangkan mata.

Hampir 6 bulan aku tak berdiri depan kamera. Selepas dipaksa oleh kawan2!! ni la hasilnya. 


Ini senior aku.. Housemate aku!! Acap!!

Peace!! Ni gambaq paling latest yg aku ada. 

Tima kasih r Faiz, Acap dan Boy sebab sudi teman aku, bawak aku pi jalan2. Bnyak lagi tmpat yg nak pergi tapi masa dan keadaan tak mengizinkan. Kat Perlis memang banyak tmpat menarik. Aku cuma pergi utk lihat dengan mata aku je, aku tak ada kamera nak ambik gmbaq!! haha.. ni pun guna henset kawan!!

p/s: cukuplah, inilah perkembangan aku skrang!! utk seseorang yg lama tak jumpa dengan aku!!

7 comments:

  1. memang dah lama tak jumpa pun =P

    BalasPadam
  2. bukit tu,...macam dalam movie CUN

    BalasPadam
  3. qindunyaa nak p perlis lagi.....

    BalasPadam
  4. seronoknya g jalan2... hurm memang mudah mendapat ketenangan dengan merenung keindahan alam... :)
    lama gak x update blog nih kan??? selamat maju jaya k...:)

    BalasPadam
  5. salamualaik..

    cantik background..tehee..

    perlis kat ner??

    BalasPadam
  6. ye la. yang tengah tu ada iras-iras zul. hehehe. memang lama kita tak jumpa di alam maya kan? Hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    BalasPadam

Terima Kasih :D