+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 31 Disember 2012

Medical Signal Processing

11:08:00 PG

Share it Please

TARIKH : 31 Disember 2012
PAPER : Medical Signal Processing
MASA : 2:30 ptg
TEMPAT EXAM : Dewan Kuliah Dragon, Jejawi, Perlis.

FUhh!! dah nak sampai waktunye, exam dah nak start dah ni. Semua dah study utk subject ni. Apa yg perlu aku buat ialah tawakkal je la. Hari ni, kena pergi dengan bas r kot. Sekrang ni hujan dkat Kuala Perlis ni. 

Oh ya!! nak cerita sikit pasal subject ni, Medical Signal Processing lebih kurang macam subject sem lepas r, Signal Processing. Cuma aku bljar lebih detail tentang EEG signal. Agak susah  jugak subject ni, sbb banyak calculation. 1 soalan je, tapi jalan kerja 3 @ 4 page. Masa 3 jam je, mana la ckup nak jwab semua soalan? 
Lecturer utk subject ni, Dr HaniHaram. India mai punye. Ori punya orang ma. Tapi, dlm banyak2 lecturer sem ni, beliau yg paling cool n steady r. Banyak tolong student2 yg kurang pandai mcam aku ni...

Awal2 lagi, aku dah kena warning.. kalau fail subject ni, nahas aku dikerjakannya. haha.. Beliau pun dah banyak bagi tips, x kan nak fail lagi kot. Lulus tu boleh, tapi kalau nak skor A memang jauh r. Bukan disini tak ada cita2 nak dpat A, tp stakat ni yg aku mampu, dgan usaha yg aku buat skrang ni.. Allah!!

"Smoga Allah permudahkan urusan Aku dan Kawan2 utk Menjawab soalan exam hari ni"

3 comments:

  1. Goodluck fattah ! jawab habis baik, then tawakal je pada allah. insyaallah, ade rezeki awak, ade la. :)

    BalasPadam
  2. semoga berjya kawan....

    chayok2 gambateh =)

    BalasPadam

Terima Kasih :D