+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Rabu, 6 Jun 2012

Cinta Itu Ibarat Teksi

8:20:00 PTG

Share it Please



"cinta ibarat teksi... apabila kita lambai tangan, dia akan berhenti mengambil kita... tp, kita kena periksa dahulu dalamnya,, kalau ada penumpang lain, kita jangan masuk... biarkan teksi tu hantar dulu orang tu, baru ambil kita balik, tak pun kita cari je teksi yang lain..."

21 comments:

  1. ahahhahaha hbt ayt dye :)

    BalasPadam
  2. kena cari teksi lain rasanya, tak perlu tunggu ;)

    BalasPadam
  3. tunggu teksi laen lah...bnyak lagi teksi tu kan, cuma lewat sikit ja :D

    BalasPadam
  4. haha.. comel je ayat tu. tp betul la jugak

    BalasPadam
  5. amboi. main cinta je ko skg

    BalasPadam
  6. tak payah ambil hak orang lain la..cari je yg lain..ramai lagi yg single kat luar sana tu

    nice entri dik :)

    BalasPadam
  7. Ada yg suka berkongsi teksi..

    salam singgah.

    BalasPadam
  8. rugi la driver taxi kalau macam tu...haha

    BalasPadam
  9. setujuu ! cinta pada Allah pasti bahagia :)

    BalasPadam
  10. Rajinnya nak tunggu..
    Kalau bell, bell carik teksi lain..hehehe

    BalasPadam
  11. kalau naik teksi tu, nanti bulih teng teng...eh

    BalasPadam
  12. teksi selalu tak bagi signal bila nak membelok hehe

    BalasPadam
  13. salam;
    lebih kurang bergitulah umpamanya...tapi teksi ada pemandu sendiri,mungkin lebih sesuai "kereta sewa".atau kereta pinjam.

    BalasPadam
  14. tapikan zul ada jugak orang tu dalam teksi tu ada orang tetap jugak nak naik teksi tu....macam ne????

    BalasPadam
  15. assalamualaikum zul...menarik n3 ni..betul tu kenala periksa ada org lain ke x kalau dah ada cari jer teksi lain lg senangkan..:)

    BalasPadam
  16. comelnya perumpamaan..hehe.. nasib baik bukan naik bas..hihi..

    BalasPadam
  17. saya akan cari teksi lain... kerana jika teksi sudah berpenumpang... maka penumpang itulah harus selamanya di dalm... itulah cinta...

    BalasPadam

Terima Kasih :D