+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Jumaat, 18 Mei 2012

Semakin kita dekatkan diri denganNya, Semakin kuat Ujian yang kita dapat

3:11:00 PTG

Share it Please
Seminggu ni banyak benda dah berlaku atas diri aku.. Sakit lama kembali lagi, dari hujung kaki kanan ke tulang belakang, sakit sangat2.. Sudah 2 minggu tak boleh tidor.!! Mata baru nak lena, kaki bergerak, sakit rasa wei!!!

hari ahad malam lpas, eksiden dengan lori.. Mata tak nampak ada lori kat depan, habis hancur cover cermin depan motor Z aku.. Mujurlah aku  tak ada apa2 pun, just kaki dengan tangan je yg sakit sikit..

Kelmarin, pergi main futsal di Tahdza, utk Terbuka Kolej Kediaman lebih kurang mcam terbuka UniMAP r jugak. Baru 1 game main, dah K.O. Mujurlah team aku menang game first ni. Aku terjatuh masa main, kena kaki phak lawan.. so the result, aku tak boleh bangun berdiri, tulang blakang aku dislocated lagi.. skrang bengkok ke sebelah kanan pulak..

Pergi hospital pun, Dr, tahu cucuk ubat kat punggung je? aku dah berpuluh kali kena cucuk Dr.. tak jugak sembuh2.. Sekrang ni, nak pergi jumpa pakar tulang dan saraf .. hopefully dapat jumpa dlm masa terdekat ni..
aku pun dah tak tahan sakit ni, kelmarin, dan hari ni.. xleh berjalan lg, terpaksa baringkan badan.. nak tido xlena ...

Tima kasih utk kawan2 semua.. terutama roomate,  yg jaga makan minum aku, sapu ubat dan tolong jaga aku.. tima kasih banyak2..

p/s: lpas aku sembuh.. aku akan aktif blik berblogging.. mlam ni nak g mngurut kaki plak!!

8 comments:

  1. bersabarlah. setiap ujian ada hikmahnya. Dia lebih tau. :) Semoga cepat sembuh

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Zul

    moga dipermudahkan dan cepat sembuh

    terima kasih juga drp saya untuk roomate

    BalasPadam
  3. ujian yg diberikan tu utk mengukur tahap keimanan kita padaNya.. kuatkan diri ye! :)

    awatnye lenguh2 niiii hehe

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum
    moga dipermudahkan dan cepat sembuh.insyaallah

    BalasPadam
  5. Salam Zul,
    weh dah eksiden buleh main futsal?
    Ni ada yg tak kena ni. Elok check dan berehat. Semoga cepat sembuh!

    BalasPadam
  6. assalamualaikum zul....bersabar yer...itu semua dugaan yg harus kita hadapi ...moga cpt2 sembuh dr sakit tu yer...:)

    BalasPadam
  7. kesiannyer.semoga cepat sembuh.
    when we lost, we need Allah.

    BalasPadam
  8. zul,giler la weh sampai eksiden..hati2 weh,jaga diri tu...

    BalasPadam

Terima Kasih :D