+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Jumaat, 27 April 2012

Semoga Cepat Sembuh Mek!!!

4:03:00 PTG

Share it Please
Setiap hari Jumaat, aku ada Lab Micro Controller (Micro C). Hari ni, adalah Lab Experiment 3 yang mana, aku perlu test program software yang aku buat dlam komputer ke dalam hardware.  Masa 2 jam diperuntukkan untuk aku siapkan semua ni. Walaupun aku cuma mampu siapkan 2 latihan sahaja, tapi aku sudah boleh berpuas hati dengan hasil yang aku dapat.

2 minggu lagi adalah Lab Test bagi Micro C.  Aduii.. lpas ni, tak ada dah pertolongan dari PLV dan lecture. Semua kena buat sendiri.. kena buat code program sndiri dan pasang software sendiri.. Sesiapa yang masih belum mahir Lab-Lab sebelum ni, akan hadapi maslah r untuk Lab Test nanti.

Tak ada apa yang nak diceritakan hari ni.. sekadar ucapan dan iringan doa untuk Mek di kampung Semoga Cepat Sembuh dan Sihat-sihat sokmo.!!



Dalam duk tengah buat lab tadi, teringin nak letak sekali nama Blog ni.. Zulfattah.blogspot.com..!!
Sekadar untuk membakar semangat untuk rajinkan diri berblogging semula.. doakan aku rajin2 buat entry dan rajin2 untuk skodeng blog korang semua..



10 comments:

  1. smoga mek zul cpt sembuh..amin

    BalasPadam
  2. smoga mek zul cpt sembuh..amin

    BalasPadam
  3. semoga cpt sembuh..


    wahhh..
    aku ape pun xtau psl lab komputer,
    hehee

    BalasPadam
  4. wahhh! tak pandailah aku bab2 wayar2 nie..hehhe..smoga mek kau cepat sembuh...In sha Allah..syafakillah..

    BalasPadam
  5. wah2... nak juga letak nama hehehe..

    smoga mek cepat sembuh :)

    BalasPadam
  6. semoga mek zul cepat sembuh ye...:D

    BalasPadam
  7. semoga mek zul cepat sembuh. letak la nama blog aku jugak.ekeke :p

    BalasPadam
  8. Uishh.. Terernya.. Semoga mek cepat2 sembuh...

    BalasPadam
  9. assalamualaikum zul...caya la moga berjaya yer n moga mek cpt2 sembuh...:)

    BalasPadam
  10. semoga mek cepat sembuh dan hang plak semoga berjaya apa yang dihadapi

    BalasPadam

Terima Kasih :D