+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 1 April 2012

Selamat Hari Lahir !!!

6:30:00 PG

Share it Please
Akhirnya.. Hari ini, genaplah setahun, umur blog aku ni.. Haha.. Sementara tunggu azan subuh ni.. aku ambik sdikit masa yg ada ni, nak ucapkan Selamat Ulang Tahun Pertama kpd Blog Zulfattah .. Asal kejadian, blog ni, nama MOON-key .. Tapi aku tak mahu la guna nama ni, macam tak ada function pun, jadi aku decite utk guna nama Zul Fattah je.. senang cerite.. ko guano gu??

Banyak benda yg aku blajar dlm setahun ni.. banyak perangai manusia aku kenal melalui blog ni.. kaki mngadu domba, kaki gaduh, kaki spam, kaki anon dan macam2 kaki la yg aku jumpa, termasuklah kaki ayam serama.. Tapi itulah dunia blogging.. sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pulak kita sesama blogger..!!!

Dan hari ni jugak, aku nak ucapkan terima kasih kat kawan2 aku yg wish hari lahir aku hari  ni.. 1 April , genaplah 21 tahun umur aku.. haha!!! Aku dah boleh mngundi kan?   .. LOL.. kesitu pulak perginya.. !!!
Erm.. tahun ni, tak ada kena lempar telur, tak ada air sabun, kari basi dan tepung gandum.. Fuhh!!! Aman sedikit aku rasa tahun ni, maklumla, semua sibuk dgan midterm exam.


Apa Impian Tahun 2012 ni?



  1. Macam biasa la, masaih teringin nak makan kek hari jadi .. fuhh.. tak pernah aku merasa kek or hadiah, yg slalu dapat, kari basi, telur dan air sabun je..
  2. Study la dulu, hopefully dapat score dlam final exam sem ni, nak baiki result sem lepas..
Erm!!! .. hanya itulah impian aku stakat ni.. malas nak pikir panjang lagi, sem ni, complicated sikit, sebab semua jadi tak kena.. Aku pun tak tahu la, apa yg  akan jadi dgan nasib aku lpas ni..!!! PTPTN cepatlah masuk duit aku, aku dah kebulur ni..!!!!

20 comments:

  1. salam ziarah sahabat...

    wow...hari lahir blog sama dengan dengan diri sendiri..???? pandai pilih tarikh heh fattah...

    semoga Allah swt panjangkan umur dan limpahkan berkat utk fattah k..

    dah 21 tahun leh la daftar ngundi...hihihi..

    BalasPadam
  2. assalamualaikum zul...wah dah setahun rupanya blog zul ye...tahniah n selamat ulangtahun yer...:)

    BalasPadam
  3. waa...bzday sama blog..selamat hari lahir zul dan blog...waa mudanya..baru 21..sama adik akak kt um =)

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Lahir bro.. Semoga impian tercapai.. InsyaAllah..

    BalasPadam
  5. selamat hari lahir..
    nk mkn kek, beli sndiri je la..^^

    BalasPadam
  6. wahh, befday u yer? happy befday!! kebetulan pula terjumpa blog ni. hoho. done follow. ^^

    BalasPadam
  7. kwn2 zul tolong la belikan kek utk dia..cian dia nk mkn hehe..happy birthday ye ^^

    BalasPadam
  8. lambatnya ptptn masuk... apapon.. selamt hari lahir yer... wis u luck n happy always... semoga sentiasa dirahmati dan diberkatiNya... :)selamt hari lahir juga untuk blog zul fattah... hehheheh

    BalasPadam
  9. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/04/selamat-hari-lahir-sahabat.html

    BalasPadam
  10. sombong :P


    semoga blog pjg umo

    BalasPadam
  11. melampau la minum air sabun kan..hahaha

    BalasPadam
  12. salam;
    selamat harijadi moga dipermudahkan duit ptptn..

    BalasPadam
  13. setahun dah yer... tp mmg succes la kan.. baru setahun follower dah beriban tu... ngeeee

    BalasPadam
  14. selamat hari lahir..semoga sihat sentiasa..amin...

    BalasPadam
  15. haha Slamat Hari lahir kat blog... :)

    BalasPadam
  16. teringin nak tau apa sbab tuan blog ni terbuat blog pada hari yg sama dgn bday sndiri..
    btw, zul di tag..
    http://nurfa22.blogspot.com/2012/04/8-contest-thank-you-allah-for.html

    BalasPadam
  17. happy birthday!! smoga sukses dunia akhirat okehhhhhh

    BalasPadam
  18. happy belated birthday...hee..

    > aq pun da lama tak sambut birthday sendiri...nak makan kek..mmg takde la...hee~

    BalasPadam
  19. besday blog ke besday abg ni ? pening2 !

    anyway Hepy Besday abg adk XD

    BalasPadam

Terima Kasih :D