+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Sabtu, 14 April 2012

Projek 100 Blogger Bro Framestone

2:47:00 PTG

Share it Please
Setelah lama menyepi dari menyibukkan diri dgan blog ni, aku nak cuba rajinkan diri dgan mnyertai Projek 100 Blogger Bro Framestone..  Aku dapat tahu pasal projek ni, dari blog Freaky.. Erm.. aku pun tak pasti lagi, untuk apa projek ni sebenarnya.. dan melalui krateria yg disyaratkan.. aku rasa, blog aku lulus semua kot? haha..

Antara kriteria yang dicari :

1. Mempunyai trafik sehari dalam minima 500 uv.
2. Setiap blog post mendapat minima 5-10 komen dari pembaca.
3. Bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.
4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
5. Blog di update sekurang-kurangnya seminggu 4 kali.
6. Duduk di Malaysia dan warganegara Malaysia.
7. Sanggup memberi komitmen kepada projek 100 bloggers.
8. Lebih diberi keutamaan kepada blogger ber’niche’ : Kekeluargaan, remaja perempuan (personal), remaja lelaki (personal), teknologi, keusahawanan, makanan.

Kalau blog korang memenuhi kriteria kat atas, boleh la cuba apply kat SINI . Andai kata blog korang ada beberapa kriteria yang tak dapat dipenuhi, apa kata korang hantar juga penyertaan. Mana tahu Bro Framestone akan terima juga sebab tempat kosong masih banyak lagi tu...

Ok.. untuk Bro Framestone.. terimalah blog ini seadanya.. masih banyak yg perlu saya diperbaiki.. sila beri tunjuk ajar ye..

p/s: tengok nama2 yg join, semua blogger pro.. takut gak r.. fuhh.. harap2 dapat r.

23 comments:

  1. rasanya blog inna xcukup syarat lg tu...

    BalasPadam
  2. pheuww sehari 500 UV visitor?haha ak nak capai 100 uv sehari pn jenuh...confirm reject klu nak join

    BalasPadam
  3. blog saya pon belum layak lagi... tapi blog nih comfirm dah lepas... huhu.. gud luck zul...

    BalasPadam
  4. berehh.. gud luck demo jugok

    BalasPadam
  5. semoga berjaya..susah gak nak terpilih..hehe

    BalasPadam
  6. perasan gk blog freaky ada ckp psl ni...anime girl blog,tak bpe nk capai kriteria tu..hanya mampu tgk je la..tp blog ni,siyes layak...

    BalasPadam
  7. huuuu x layak rasanaya...x pa chaiyo2...support awak...gud luck k...

    BalasPadam
  8. fuhyooo...kamu brani join..bagus2...
    ct bab yg uv tu xckup syarat...hahaha
    gudluck beb :D

    BalasPadam
  9. hoho, tak layak pula blog sya ni. XD

    BalasPadam
  10. zul i will support u...blog ko nie layak punyer....good luck :)

    BalasPadam
  11. semoga berjaya lah..

    kite nak join pun memang tak layaklah.. sehari nak kata 5 visitor pun payah kut.. huhu..

    BalasPadam
  12. bukan masuk masum...jaga budak2 u ni bersukan je...my place jadi tempat event...

    BalasPadam
  13. insya Allah zul..gudluck ye!

    BalasPadam
  14. saya syarat pertama je tak lepas..hehehehehe..
    camne? :D

    BalasPadam
  15. salam;
    aku punya lagilah tak lepas..ada iklan nuffnang pulak tu lagi satu trafik masih kureng...

    BalasPadam
  16. good luck.wan pon dah lama join =)

    BalasPadam
  17. blog sy memang xcukup syarat nak joint...huhu...

    btw, good luck ye..(^___^)

    BalasPadam
  18. wah.. semakin ramai yg join projek ni ye? bagus!!

    BalasPadam
  19. assalamualaikum zul...wah !!! mcm menarik ni tapi mama pun x tahu boleh join ke x teringin gak rasanya...:)

    BalasPadam

Terima Kasih :D