+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Rabu, 7 Mac 2012

Sabar je la.. Aku Cuma Student...

2:35:00 PG

Share it Please
sape pernah makan?

Alahai.. semakin hari, semakin down r mood nak blogging. Tambahan lagi, sekrang ni, U aku dah block website yg " none category " .. LOL.. memang semua student tak puah hati r. Blogger2 U aku, lagi laa.. bukan kemain marah diaorg dlm FB.. Ini bermakna, blogger yg berdomain " .com " dah tak boleh masuk dah..

Jadi, aku tak boleh nak access @ masuk blog yg berdomain, cuma blogspot.com je yg boleh aku survey skrang ni.. Tapi, sekarang ni, ramai blogger yg pakai domain sendiri, tu yg jadi masalah utk aku skrang ni..
Nampaknya.. terpaksalah aku cancel impian aku jap.. utk buat domain sendiri..

Aku mintak maaf, banyak2 sebab aku tak boleh access blog korang yg berdomain.. Hanya ada satu cara je, haha..  terpaksa la aku guna broadband ..  Sekrang ni, malas lg la nak topup broadband..  duit PTPTpu tak masuk lagi.. padahal, member aku semua dah dpat mrasa duit diaorg.. demm!!!

Harap2lah duit PTPTpu masuk sbelum hari Jumaat ni.. sebab aku perlukan modal utk aku buka bisnes aku.. haha..

13 comments:

  1. aihh..kenapa U sekat blog yg berdomain sendiri ni ye..? pelik2..

    BalasPadam
  2. hahahaaa..u memang nak korang belajar bukan layan tenet la tu ;)

    BalasPadam
  3. yg gambo tu - cengkerik ke????

    tak pe lah... pihak U nak suruh uols study beb... bukan melayan tenet aje... ekekekeke

    BalasPadam
  4. salam;
    tu..belalang rumput tu!!..sedap bila digoreng rangup.

    BalasPadam
  5. lorr yeke.. hmm

    suh study tu... jgn buka menda lain.. hehe

    BalasPadam
  6. biasalah tu,benda free memang ada limit kan..kenalah cari laternatif guna hak sendiri

    BalasPadam
  7. assalamualaikum zul...kenapa boleh jadi mcm tu ek bukan pihak U yg bayar kan...:)

    BalasPadam
  8. belalang? -.- hahaha. Eh, kitorang lagilah. Youtube kena block. Apa kes?! Hahahaha

    BalasPadam
  9. lama xsinggah sini...sihat ke? sama lah..bukan setakat U je kena block...kat ofis ni pon dorang block...jeles ke apa...org bernlog and FB je time lunch je...itu pn dorang kecohkan...(mmg xpuas ati)

    BalasPadam
  10. study dulu...tak yah bw..hik3...

    ** akak pun tengah tunggu elaun ni...

    BalasPadam
  11. godam jer sistem tu... kat kolej kediaman sini pon telah di sekat sesetengah rangkaian... n fb tidak boleh dibuka waktu malam... tapi ntah buadak2 nih buat... diorg dah boleh buka.. katanya ada org bg tips cara nak buka fb wajtu malam kat kolej... huhuhuhu....

    ptptn tu memang selalu gitu...

    BalasPadam
  12. Salam.

    Memang tak puas hati kalau ada yang bersekat-sekat. Tulis la memorandum. haha.

    BalasPadam
  13. bisnes ape tu?<--sibuk je nk tau kn

    BalasPadam

Terima Kasih :D