+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Rabu, 7 Mac 2012

The Fortress!!! The Red Mania !!!

6:15:00 PTG

Share it Please



Hari ni, tak ada kelas.. dan tak ada kerja yg nak dibuat.. Member lain sibuk duk layan movie.. dan cite Running Man.. Entahla.. aku pun heran la dgan diaorg ni, tak habis2 dgan running man.. Cite apa pun aku tak tahu, aku pun tak tengok lagi.. haha..

Aku cuma nak tunjuk hasil kerja aku je.. Baru blajar guna adope photoshop td.. haha.. khas utk The Red Warrior .. yg akan menentang team Navi mlm ni.. Alahai.. dengar cite tak ada live.. hanya ada siaran tertunda di TV1 pkul 11 mlm ni.. demm!!.. mana Red Mania ni? spatutnya streamy utk match mcam ni, ada la.. 

Erm.. lantak la.. apa2pun, kita tunggu je la. mlm ni pukul 8 mlm kot.. not sure yet..

7 comments:

  1. memang xde live ar , furst ak rasa , huhh , !

    BalasPadam
  2. rmai lyn running man sbb best..hahha

    BalasPadam
  3. best apa layan citer running man..boleh hilang stress tgok reality show tu...

    BalasPadam
  4. semua orang adalah sedang berunning.haha

    BalasPadam
  5. running man tu cite dr korea..entertainment la..untonglah taw buar sume tu...huhuhu

    BalasPadam

Terima Kasih :D