+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Khamis, 9 Februari 2012

Apa Kes? Air laut Dengan I-City?

10:29:00 PG

Share it Please
Apa Kes?

Smalam aku baru sampai di Sungai Buloh, setelah hampir 2 jam perjalanan menaiki KTM dari Seremban. Malamnya, aku dengan kawan aku Redza g jalan2 skodeng awek2 cun di i-city. haha.. Ini kali pertama aku g i-city. Ok r, cantik jugak r. haha.. Rasanya masih bnyak yg boleh ditambah baik.. Harap2 lpas ni, lebih gempak r..  Semalam jugak, aku dapat2 kawan baru.. Kamil dgan Mim.. haha.. tima kasih sudi lepak dgan kami. 2 jam bersembang, entah apa yg dicite aku pun tak tahu.. semua pasal awek je..? huhu

Lepas ni, aku nak g jalan2 area KLCC plak.. masih belum puas lagi jelajah negeri org ni.. sape yg duk area sana? tegur2lah aku, klau jumpa.. huhu

p/s: update guna laptop redza.. tima kasih bro..

17 comments:

  1. perghhh...aku tak sampai pon lagi
    i-City tu.diorang tu cam tau2 lak sperma blue whale masin.aiyaa

    BalasPadam
  2. zul,ak pun sama gak tak sampai sana pun lagi...kirim ole2 pos ak,hehe...

    *paus itu apakah?

    BalasPadam
  3. dah naik ferris wheel i-city tu ? =)
    em..kejadah ikan paus tu ? hoho

    sggah2 BW kat cni sambil mnum milo =p

    BalasPadam
  4. assalamualaikum zul...bestnya mama x sampai lg i-city tu lalu jer x pi pun nanti nak gi juga...:)

    BalasPadam
  5. 360 gelen? Wow! Fascinating.. Patut la air laut masin semacam jer.. LOL...

    BalasPadam
  6. kahkahkah.. byknye spermmm.. ni sah zuriat cmerlang trbilang.. hahah..

    cececehh.. pegi ict.. dekat kedah ade mini Icity.. mai arr cek mai..

    BalasPadam
  7. malu apenye... bukan cute sgt pun. boleh je kalau nak template yg tak cute... cakap je nak yg mcmne..

    BalasPadam
  8. haha....rajin jalan2 dlm Malaysia...bagus bagus hehe

    BalasPadam
  9. so, masinnya air laut sbb tuh je?? hahahahaha... lawak2... serius...

    BalasPadam
  10. Tahniah kerana sudah menjejakkan kaki ke i-city,,
    erk..pasal awekk?? amboii..sakan gosip pasal awekk..hahaha

    BalasPadam
  11. aku pon tak pnah g i city ag...
    tahniah weh!

    BalasPadam
  12. Eh eh, dari kita tak pernah sampai lagi walaupun duduk selangor je pun. Hahaha. Erk, memang fakta eh? Patutlah masin -.-

    BalasPadam
  13. sy org slgr x smpi lg i city haha..slmt mencuci mata!

    BalasPadam
  14. ada gak lalu beberapa kali tapi tak berpeluang lg utk pergi. mungkin next time kot. hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  15. loh..dtg jenjalan belah2 sini ke dia~ ^^

    BalasPadam

Terima Kasih :D