+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 1 Januari 2012

SELAMAT TAHUN BARU 2012

1:02:00 PTG

Share it Please
SELAMAT TAHUN BARU 2012..

Hanya itu yg mampu aku ucapkan.. dan slamat hari lahir buat Abg Shah sebab hari ni, hari lahir beliau.. dengan ucapan.. " Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki".  Erm .. Sekarang masih sibuk dengan study last2 minute.. sebab ada seminggu lagi nak final exam. Nak berblogging, line intenet kat sini memang lembat gile r.. sebab itu tak boleh nak jalan-jalan blog orang lain. Mungkin lepas exam ni, akan aktif semula.. ? 

Tahun 2012, tiada misi atau azam baru.. hanya sama seperti tahun sebelum2 ni.. Harap2lah, tahun ini akan jadi lebih baik dari tahun sebelumnya..  

Akhir kata.. selamat tinggal Tahun 2011 dan Selamat datang Tahun 2012...

16 comments:

  1. gud luck jull. semoga ko aktiv semula

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Zul

    Selamat Tahun Baru

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum zul,selamat tahun bro...

    belajar leklok na...

    BalasPadam
  4. selamat tahun baru...
    semoga lagi cemerlang dan menjadi insan yg lebih baik berbanding tahun lepas..

    BalasPadam
  5. Salam,

    Semoga berbahagia selalu.

    BalasPadam
  6. Salam,
    Moga tahun ini dan tahun2 mendatang akan lebih bermakna dan membahgiakan kita dunia dan akhirat

    BalasPadam
  7. Salam Tahun Baru :D

    internet lembap mmg masalah la kan...hee..all the best exam nanti..(^^,)

    BalasPadam
  8. sama2 la..cuma berharap tahun nie akan jadi lebih baik dripada tahun lepas..

    BalasPadam
  9. wee
    selamat tahun baru fattah :)

    BalasPadam
  10. assalamualaikum zul...selamat menyambut tahun baru 2012 yer...:)

    BalasPadam

Terima Kasih :D