+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 9 Januari 2012

Koleksi : Gambar Lukisan Bergabung Dengan Alam Realiti

12:36:00 PTG

Share it Please
Erm.. Tak payah nak cakap ape la.. Jom layan je.. 












Gambar ni dah lama berada dalam simpanan aku, dan aku ambil dari banyak sumber.. Maaf pun tak ingat aku ambil kat mana.. yg aku tahu.. gambar yg tak ada url blog aku, aku ambil dalam FB.. 

26 comments:

  1. mcm real kan.. kesenian neh pelbagai.. cara nk sampaikan je kena kreatif....

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Zul

    gambar kucing tu...
    saya betul2kan cemin mata....

    BalasPadam
  3. wahhh creatif betul lah .. hihi .. cute yg gmbr meoww tu =)

    BalasPadam
  4. yang kucing 2 mmg mata die empat ker, atau mata aku yg mamai nie...

    BalasPadam
  5. pernah tgok dah gmbr ni..tp xingt kat ne..gila kretif.

    BalasPadam
  6. ohh , aku dah pnh nampak gambo2 nieyh tp tulah . still kagum . haha

    BalasPadam
  7. pic yg kambing tu smart..hehe..real ohh..

    BalasPadam
  8. assalamualaikum zul...wah cantik n kreatifnyakan....:)

    BalasPadam
  9. paling suka yg second last tu

    BalasPadam
  10. menarik dan kreatif!

    tetiba teringin pulak nak buat camni..

    BalasPadam
  11. jeles la dgn org kreatif ni..

    BalasPadam
  12. memang sangat cool! kreatif gila.

    BalasPadam
  13. memang sangat cool! kreatif gila.

    BalasPadam

Terima Kasih :D