+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Selasa, 17 Januari 2012

Hoooooorrrrraaayyyyyyyy.... Exam dah Habis ....

5:32:00 PTG

Share it Please

Hoooraayy.. exam dah habis. Malam ni, g main futsal utk kali terakhir sem ni, g minum-minum dgan member, dan esok pergi melawat rumah Mak Angkat. Lusa aku dah nak balik kg dah.. huhu..

Tapi agak sedikit terkilan r, jawab exam tadi. Member aku dapat soalan spot, dah siap bawak toyol lg. Haramjadah.. tak bagitahu pun aku subject Signal ada soalan spot.. Demm.. kalau lah aku tahu ada soalan spot, mesti aku tak terkial2 jwab exam tadi.. Lol.. satu klas tak tahu ada soalan spot, last2..!! lpas exam baru dapat tahu yang dia sorang je ada soalan spot.. Dia pulak hanya kongsi dengan geng2 dia je.. Kata satu kelas.. Kongsi r kat semua.. =.='

Macam ni ke member? kecian kat orang lain tak dapat jawab ..(termasuklah diri aku..T_T) . Lain kali bagi la, kongsi la tip ke, @ soalan spot ke.. tak rugi pun. Tak kan nak berjaya sorang-sorang kot...?

p/s: TIPS @ Soalan Spot ni, atas belas insan lecturer.. dia akan bagi sblum jawab exam.. biasanya dalam minggu study week.. tapi ada jugak lecturer yg tak bagi.. jadi kami kena cover semua tajuk r.. bukan sikit babe..satu subject 12 chapter .. pikir r.. kalau lecturer tak bagi tips.. kompem semua buih mulut bila jawab exam..

14 comments:

  1. wah.. seronok betul eh dah abis exam... result xtau la mcm mana.. harap semuanya ok ye zul... lama x dtg sini.. dtg tu ad atp lama x komen.. sbb xtau nak komen ape.. hehehe

    BalasPadam
  2. @kak Queen : xpe.. kita buat blog bukan nak orang komen.. tp nak orang baca.. huhu

    BalasPadam
  3. selamat bercuti...anyway..good luck 4 the next semester..:)

    BalasPadam
  4. Salam Zul,

    Balik kampong cuti bape lama, selalu buat apa?

    Akak dulu kalau cuti panjang, balik kampong seminggu jer pastu balik KL keja ngajar tusyen...dapat gak RM800-RM1000 sebulan.

    BalasPadam
  5. seronok la die da habis exam :D

    BalasPadam
  6. Tak perlu nak rase ape SM.. Dah sah2 tak berkat tu meniru..

    BalasPadam
  7. selamat bercuti .. hewhew ~

    BalasPadam
  8. waa.. bestnye.. da abiz exam ..

    > pasni, tak yah pikir pasal exam lagi.. hehe

    BalasPadam
  9. dah habis da jugak.. tggu nak balik..

    BalasPadam
  10. Toyol is the best! opppssss... haha..

    BalasPadam
  11. ehh.. blog ko best laa.. amani bloglist ye.. :) salam kenal.. :)

    BalasPadam
  12. pergh..toyol siap bwk masuk dewan exam..hihi..

    BalasPadam
  13. usaha sendiri tu lebih berkat Fattah :)

    BalasPadam

Terima Kasih :D