+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Selasa, 27 Disember 2011

Sayap Ilusi Kian Muncul..

11:22:00 PG

Share it Please

Pagi-pagi hari ni, dengar lagu kan best..? Nak pasang radio, tak de radio kat rumah ni.. buka laptop layan Fb lg best,.. Tiba-tiba.. Zaaazz.. (kedengaran  sayup-sayup lagu Sayap Ilusi daripada WING.. ) dari rumah jiran sebelah... bercampur dengan ringtone My Girl dari phone kawan aku yg duk study di sebelah ni... Tapi telinga aku, aku fokuskan kepada Lirik Lagu WIng tersebut...

Semakin jauh aku renungi diri
Semakin dekat kekasih di hati
Dia mentari akulah sinarnya
Dia lautan akulah airnya

Kalaulah ada selain dari mu
Biar ku hancur dan menjadi debu

Bila hadir cinta yang satu
Tidak ku peduli sejuta pun
Menghukum aku dengan dusta
Teracap dunia akhirnya

Kerana cinta
Biar aku dianggap gila wooo...
Terbang dengan sayap illusi
Bertutur dalam bahasa hati

Bila hadir cinta yang satu
Tidak ku peduli sejuta pun
Menghukum aku dengan dusta
Teracap dunia akhirnya

Bila hadir cinta yang satu
Jangan ditanya siapa dia
Tanya Dia siapa kita
Dan pulang ke mana akhirnya

Kerana cinta
Biar aku di anggap gila wooo...
Terbang dengan sayap illusi
Bertutur dalam bahasa hati

Lalala... eh.. dah habis dah? Korang pernah dengar tak lagu ni? Ini first time aku dengar lagu ni..? Tapi macam best jugak r, Irama yg slow dan ada gaya gemersik merdu.. Memang terbaik r lagu ni. Dalam banyak2 lagu kumpulang WING.. Aku suka dengar lagu ni. Sesuai utk didengar 3 kali sehari selepas makan..

Mengungkap soal cinta ni..? Dah berbuih mulut aku bercakap soal cinta.. Semakin ditolak, semakin ia datang.. Malas nak layan.. JOm STudy lu..

20 comments:

  1. Tidak normallah andai rasa cinta itu dapat ditolak.. Pasti ada cinta lain kalau kita mampu menolak cinta...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Zul

    cinta tetap datang dan pergi
    bersedia ajer...

    Wassalam

    BalasPadam
  3. aku tak faham. kau kenapa? aku rasa kau angau.

    BalasPadam
  4. wahhh.. mawar biru..

    ai likeeee~
    lagu neh x penah dgr.. jap nk youtube.. ahaksss!

    BalasPadam
  5. awwwwwwwwwwww
    lagu lama mang sokmooo besss
    layaaan
    kdg2 ye bawa maksud tersendiri

    BalasPadam
  6. aiyoookkkk lagu jiwang seh! :) hehehe like2 :)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum zul...cinta yg hadir adalah kurniaan Allah dan jgn lah dibiarknnya tapi hendaklah ianya dijaga,dibaja agar ianya menjadi cinta yg diredhai oleh Allah....

    BalasPadam
  8. MEMANG BEST LAGU NI.. LAGU LAMA JUGAK LAH.. LAYAN.. ROCKKUU..

    BalasPadam
  9. jangan tolak rasa cinta yang ada kerana itu satu kurnia dariNya

    BalasPadam
  10. gile hot...bnyk jodoh dtg...wakakaka..

    BalasPadam
  11. oh, kau tolak, ramai yang datang... untung la...hahaa

    BalasPadam
  12. puas pkir ini lagu yg mne stu hahah
    nmpak naa tak tahu

    BalasPadam

Terima Kasih :D