+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Sabtu, 12 November 2011

Janganlah Jadi Bahan Bakar Api Neraka!!!!

9:44:00 PG

Share it Please
Pada suatu hari, ketua segala malaikat telah menderhaka kepada Allah, lalu Allah melaknatnya dan menjadilah ia sebagai iblis, dek lantaran keengganannya mengakui akan kemulian manusia adalah lebih mulia dari dirinya…

Maka bermulalah era kewujudan iblis dan syaitan, lalu ia memohon doa panjang umur dan bersumpah akan menjadikan manusia juga ‘iblis’ sepertinya…

Kemudian, sebagai balasan untuk iblis dan syaitan, kelak, Allah akan menciptakan Neraka yang dahsyat membakar…., membakar iblis laknatuAllah sampai bila-bila..

Dan ketahuilah akan bahan bakar api neraka adalah manusia….
Dan mereka yang kapir akan kekal sebagai bahan bakar api neraka membakar syaitan durjana buat selama-lamanya, kekal abadi, No way out, No time limit, never die and forever in time…also never ending story-bad ending!!!

Moral : janganlah jadi bahan bakar api Neraka!!!!

24 comments:

  1. Bersama kita sentiasa mencari redha Allah...

    BalasPadam
  2. moga terpelihara hendaknya dari fitnah dunia...Amin

    BalasPadam
  3. Simple but padat bro. Hope tidak. Iblis tidak pernah berhenti mencari teman....

    BalasPadam
  4. iblis musuh Allah...smoga kita sme2 mndpt ptunjuk drNya :)

    BalasPadam
  5. nice entry..! sama2 amik iktibar dan peringatan. btw, suka if incik fattah bykkan perkongsian mcm ni. tak berat utk difahami :)

    BalasPadam
  6. gulp. harap dijauhkanlah. perbaiki mna yg ptot!

    BalasPadam
  7. gulp!
    takotnye
    emmmmmm3..
    manusia dah ibarat cm arang..

    BalasPadam
  8. jgn lah kite jadi bahan neraka..

    BalasPadam
  9. Nauzubillah.. Semoga dijauhkan...

    BalasPadam
  10. ya allah semoga dijauhkan :(




    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  11. ramai x sedar menjd kn diri mereka kayu api neraka

    BalasPadam
  12. iblis dan syaitan itu musuh nyata yg menyesatkan manusia...

    BalasPadam
  13. pringatn utk kita smua....
    jgn lalai....

    BalasPadam
  14. nauzubillah....peringatan yang bagus...semoga dijauhkan...:)

    BalasPadam
  15. peringatan yang sangat bagus. mohon dijauhkan.

    BalasPadam
  16. harap2 aku kekal beragama Islam...aminn..

    BalasPadam
  17. yuppppp berpegang teguh pada ajaran islam nescaya dunia selamat akhirat pun selamat

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy hydro fuel system kereta

    BalasPadam

Terima Kasih :D