+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 17 Oktober 2011

Selamat Tinggal Awek Lama, Aku dah Jumpa Awek Baru.. huhu

8:47:00 PTG

Share it Please
Setelah sekian lama aku mencari awek yg setia.. akhirnya aku jumpa jugak.. haha..
Sebelum tu, aku nak cerita sikit pasal awek2 aku yg dah lepas..

Masa aku kecik2 dulu.. ala.. hingusan lagi..  aku duk minat kat team Juventus.. Yang aku tahu Juventus ni Legend.. Aku tak banyak follow pasal Juven, sebab jarang ada match team Juven yg aku tengok..


 Masa aku Sekolah Menengah .. aku memang minat gile r kat Manchester United (MU)..


Memang kipas susah mati r masa tu. Tapi stetelah Cristiano Ronaldo Kluaq dari MU, aku fadeup r..  MU kedekut.. takut nk kluarkan duit nk beli pemain baru.. bodoh punya coach..

Masa aku duk Matrik , aku tukar angin ke Chelsea pulak.


 Setahun bersama Chelsea, aku berpisah jugak, selepas Torres masuk team Chelsea.. Demm Torres.. Chelsea ni team yg bagus r.. jarang jumpa team macam ni, tapi aku tak boleh tengok r Torres main..


 Aku memang tak suka r mamat ni..   Lpas ni, Torres dah nk kena tukar .. haha..

Setelah itu.. aku duk gilekan Manchester City..

MC ni, dah lama aku minat, tp sekadar follow sepintas lalu je.. Aku tak suka corak permainan team ni.. Ramai sangat star.. dah macam Real je.
Lpas aku dapat tahu, Adebayor buat loan dgan Tottenham Hotspur.. bulan 8 lepas..


Hari ini, dengan secara rasminya.. aku Mengumunkan yg aku ni peminat setia utk Spur.. haha.. dan aku tak mahu tukar-tukar team lagi.. haha.. Jatuh bangun aku akan bersama Spur jugak.. Itu janji aku..


jersey Juven, Chelsea, MC aku simpan.. utk kenangan.. haha..  sekarang masa utk spur.. haha.. wait 4 me baby..

54 comments:

  1. erk. liverpool bro...dulu kni dan selamanya

    BalasPadam
  2. real madrid kuat broo..ada di maria ngan c.ronaldo.

    BalasPadam
  3. err...buleh tukar-tukar macam tu aje ye

    BalasPadam
  4. hihi...xabiz2 ngan bola..cik Am ingat awek btul2 tadi..:D

    BalasPadam
  5. haha...kerap bertukar2 ni...aq tak tahu aq minat team mana...haha~

    BalasPadam
  6. amboi tajuk tu kemain agy..upenyeeee...HAHHAHAHA

    BalasPadam
  7. cehh.. tk setia.. kesian kat awek2 dulu tu ye

    BalasPadam
  8. haha.mati2 ingt awek betol2..apa pun yg terjadi ManU di hati..:)

    BalasPadam
  9. spur ni wakil negara mana lak nih? tak penah dengo pun.. huhuh.. >_<

    BalasPadam
  10. Arsenal pilihan gwe.. haha..

    BalasPadam
  11. x lama lepas nie konpem tuka lagi hahahah :P

    BalasPadam
  12. ceh ceh ceh..
    tipah tertipu..
    ahahaha...
    ingtkan awek mana d..

    BalasPadam
  13. salam zul...wah mama ingat awek mana la tadi rupa2nya...hehehhe...:)

    BalasPadam
  14. "pergh...kasanova punye olang"
    1st tu yang aku nak ckp...
    rpe2nya bola daaa...
    gedik la ko...hahaha

    BalasPadam
  15. cis, ingatkan awek mana lah tadi....

    BalasPadam
  16. aiyakkkkkk..dh mau jadi setia r skrg ye? ahahaha :P

    BalasPadam
  17. ingatkan awek ape td..adeh =="

    tak minat bola, tp minat player sbb encem..hakhak

    BalasPadam
  18. senget ko fattah..
    haha..kdg aku minat jugak tgok bola ni.. best2

    BalasPadam
  19. haha , mereng otak byak sgt awek mu . wa tetap dgan MU :) HUHU

    BalasPadam
  20. i am still with the blues..tp skg da xmnat bola dah..

    BalasPadam
  21. spurs team cap ayam!!!kat logo dah tau dah kahkahkahkah!!!chelsea is the best club in the world la bro!!!KTBFFH

    BalasPadam
  22. spurs team cap ayam!!!kat logo dah tau dah kahkahkahkah!!!chelsea is the best club in the world la bro!!!KTBFFH

    BalasPadam
  23. pergh..otomatik kita musuh bro sebab aku dulu kini selamanya MANCHESTER UNITED..viva MU

    BalasPadam
  24. sy setia kt kucen je..hahaha

    BalasPadam
  25. ah sudah ler ko zul ko nie memang bukan pencinta yang setia...hahahah...sabo jerlah ko nie

    BalasPadam
  26. Owh.. x setia sungguh kamu ini yer! Lalang betul la.. Ape2 pun Queen tetap setia dengan CHELSEA!! yeahhhh

    BalasPadam
  27. omaigot...atok ingatkan awek mana

    BalasPadam
  28. Salam;
    Akupun sama ingatkan awek betul tadi..rupanya aku diperolokan cinta.hahahaaaaa!!!.

    BalasPadam
  29. ahahha..aku bab2 bola ni aku ikut abg2 aku.. pe abg aku suke tu yg aku suke.. abg aku ciap kirim kt aku suro beli j.c kt rantay pjg mse aku blajar kt klantan

    BalasPadam
  30. perghh byk pulak tukar angin ea
    hahah kaloi still dgn YNWA

    luv liverpooL heheh

    Torres daa tak boleyh main kannn
    keciannn

    BalasPadam
  31. heee... nnti awek ang kalah jgan dok tukar2 lagi doh la :P

    BalasPadam
  32. boleh pecaya ke xtukar lagi ni...nnt adebayor gi kelab lain ..tukar kelab lain pulak..hahaha:p

    BalasPadam
  33. erk.... tak layan bola. nama2 yg lain tu saya tahu tapi spur tak pernah dengar. sadis!

    BalasPadam
  34. dulu, kini n selamanya x pnh mnt kat mana2 team ha3...

    BalasPadam
  35. cis..ingat awek gelpren...hal bola..

    BalasPadam
  36. hahahahahaha
    ayooooo
    berubh2 eh
    bole pulak cm tu
    kekekee
    dgn awek jgn wat cm ni taw
    hihihi=p

    BalasPadam
  37. eh ak sokong malaysia,tp kenapa tak ada eh?hehehe..lol

    BalasPadam
  38. wahh ! minat spurs ! kita satu bumbung. aku minat dari kecik. haha. spurs team hebat ! kita hebat !

    tak sangka ada gak minat team ni. selalu ramai kondem. haha

    BalasPadam
  39. torres pkai bju spain,bila nk msk blk team 11,duk simpanan je by xavi

    BalasPadam
  40. ak tetap team bru aku barca,power team, messi,inesta,xavi,pedro,fabregas,haha ni tahun maw lg champion league

    BalasPadam
  41. laaaaaa. ini ke aweknyeee. tajuk punye la best. huhu.

    BalasPadam

Terima Kasih :D