+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 23 Oktober 2011

Santai Ahad | Kecik Cute, Bila Besar Fuhhyoo...

10:42:00 PG

Share it Please

hehe... ingat lagi tak budak ni?
duk tang mana eh diaorang skrang ni?

p/s: masa untuk balas jejak korang... sory r, sibuk dgan robot kelmarin.. x sempat nk terjah entry baru korang..

47 comments:

  1. suka tgk dorg berlakon kecik2 dulu,hehe..2 bdk botak

    BalasPadam
  2. ingatkan.. diorang tu maintain kecik. hahaha

    BalasPadam
  3. wah, lain benar nmpk bila dah besar pnjg...masa kecik,comel2 dgn kepala botak tu..^^

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Zul

    berkawan drp kecik sampai besar

    Wassalam

    BalasPadam
  5. kachak woo dah besa.. masa kecik cute jak.. :D

    BalasPadam
  6. depa stylo gila masa kecik-kecik.

    haha tak sangka dah besak

    BalasPadam
  7. whoaa..da besa ghupenye depa ni~ :O

    BalasPadam
  8. patut la mereka dah lama tak berlakon :P

    BalasPadam
  9. aq teringin nak tengok balik cerita2 yang dorang berlakon dulu..kelakar kot...haha~

    BalasPadam
  10. Dak chubby tue masa kecik memang lawak..

    BalasPadam
  11. yg belah kiri nsem, yg belah kanan maintain kiut...haha

    BalasPadam
  12. hooooyeahhh!
    kenapa dorg beso dh jadi ensem dan comei
    hahahahaha


    suke gile kot cite kungfu budak berdua ni..hehehe

    hayoo...gud luck buat kamu ye fattah =]

    BalasPadam
  13. haha suke gile tengok cerita dorang ni dulu2.. best je.

    comel, comel, comel dan comel gilo dorang nih.. dari dulu sampai sekarang kan kan kan?

    BalasPadam
  14. suka tengok lakonan depa masa kecik...comel..:)

    BalasPadam
  15. hahaha...yang si gemuk tu kuat bising dalam lakonannya...

    terima kasih memberi pandangan dan komen terhadap segmen Kancil...apapun kancil dah tutup segmen nie atas sebab2 tertentu

    kalau sudi jomlah ke blog kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-kancil8349-siapa-follower-anda_23.html

    BalasPadam
  16. eeee..lamo udah atok x nengok citer budak kumpu ni....somel2...

    BalasPadam
  17. Waaa.. Dah jadi Juvana.. haha..

    BalasPadam
  18. sholin..
    suke sgt tgk cite2 kungfu dak2 botak ni~

    BalasPadam
  19. fuhhyoo~~~

    dah besar nie,xb'lakon dh ke....

    BalasPadam
  20. semua orang berpotensi untuk hensem

    BalasPadam
  21. diorang tengah sibuk buat degree sekarang..

    BalasPadam
  22. dulu dorang berlakon cerita kungfu. hehe.

    BalasPadam
  23. hensom lah dorg skrg.. dulu comel.. kelakar bila tengok cerita dorang..

    BalasPadam
  24. cerito masa kecik2 dulu. haha hensem doh lo ni

    BalasPadam
  25. haha ingt! geram dgn budak gmok tu, pemalas seyh!

    BalasPadam
  26. sya suka sbb diorg comel... hehehe

    BalasPadam
  27. Salam;
    tak perasan pulak diorang ni dah besar panjang..masa kecik hebat2 mereka ni berlakon kungfu...

    BalasPadam
  28. sekarang dah besar dah..maknenye aku pun dah tua dah..hhuhu

    BalasPadam
  29. yang itu ker mereka.cam tak pcya..

    BalasPadam
  30. Kiut je botak kecik tu... Hheee... Tapi kalau mr bf msred wat rambut style gitu, habehla kepala dia kena main ngan msred... Nggeeehheee

    BalasPadam
  31. Aaa, mcm pernah tgk. Siapa nihhh? Haha ><

    BalasPadam
  32. perghh da besar ensem kowttt

    BalasPadam
  33. kecik cute , dah besar comel lote . haha .

    BalasPadam
  34. ak pena tgk citer dua2 bdk kt bwh tuh berlakon.. comey giler dorg hahahah

    BalasPadam

Terima Kasih :D