+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 4 September 2011

Moonkey Kalah..PENYU menang, puas hati?

4:56:00 PTG

Share it Please

Arghh.. ini semua kerja bodoh la.. buat pe, aku nk hentam si Penyu tu.. buat apa aku nak hiraukan dia.. aku adalah aku.. Kalau aku post pasal dia.. aku akan jadi macam dia jugak la.. post pasal aku.. Ok la.. aku dah delete post tadi.. malas aku nk pikir benda ni.. bulan baik, hari baik.. aku maafkan si penyu tu.. Erm..  aku berblogging, bukan nak cari gaduh dengan dia.. Tidak tidak sama skali.... aku just nak cari member je.. nak tambah kenalan..

Ok la.. untuk pengetahuan penyu  and the gang.. aku ada juga join segmen dari Bro Ben.. tapi itu dulu bro.. masa aku jagung lagi.. dan bukan segmen bro ben je.. banyak lagi segmen dari blogger lain la.. Tapi skarang, aku malas dah nak join.. sebab aku dah tahu.. apa tujuan sebenar aku berblogging.. haha..
aku cuma nak cakap.. aku bukan gile follower... seperti yg penyu cakap.. tidak sama sekali..

Aku dah follow blog penyu.. dan aku harap ini sebagai tali perdamaian.. harap2 lpas ni boleh jadi kawan..
Dan maafkan aku, kerana cakap penyu Bodoh.. full stop.. no more fight..

p/s: kepada penyu.. tolong delete post pasal aku .. boleh? dgan komen2 skali..

29 comments:

  1. alahai,sempat bc sket je entry td,,

    btw,,peace for u both okey..!

    BalasPadam
  2. fatah... kata penyu lgu 2.. kecik aty ah ha... :( (*_*)v

    BalasPadam
  3. walawei, dunia blog ni kecik je bro..masuk sana sini jumpa muka sama..dari tak kenal kat luar maya, boleh kenal pula dalam internet ni walau tak penah jumpa kan..jangan kita dok bergaduh2, dari takde dosa (kalau tak berblog), kita tambah dosa bila berblog..

    BalasPadam
  4. adoii..aku tak sempat baca....sabar yer...
    betul tu..aku pun baru jumpe sebab aku berblogging.huhu.

    BalasPadam
  5. argh.. lupakan.. aku dah lupakan.. dia kutuk aku..

    BalasPadam
  6. aku ingat kau kencing aku mane ahh tau aku sedih baca entri last2 kau kencing hakhak . ghupenye tak .

    k bai .

    BalasPadam
  7. cam blurr bace post ni
    hehehee
    x pela..sje mai lawat sini
    sebb nak balas kunjungan
    maceh sudi singgah page sy!
    hee
    camat ari aye =]

    BalasPadam
  8. penyu? aku ketinggalan plak..xpe bagus tindakan ni, relax je be cool :)

    BalasPadam
  9. good boy.. hehe..

    bior la org nk kutuk2 kita fatah, dpt pahala free..:P

    BalasPadam
  10. penyu tu spe?? nk follow laaa.

    BalasPadam
  11. mood raye g ni..xnk la gduh2 ea..

    BalasPadam
  12. kepada penyu,selamat berkenalan..jgn gaduh2 lagi ya.nak gaduh juga,jom sertai tomoi antarabangsa.hik!

    BalasPadam
  13. alaaaa...biar la kita nak join segmen pon..
    nak kenal sama blogger..

    sikit2 nk panggil kaki kipas~~
    manusia2..=.="

    BalasPadam
  14. adoii kenapa kah?? aku pending :D

    BalasPadam
  15. bagi la link si penyu tuh. nak tgk sikit.

    BalasPadam
  16. apakah ini???hihi..nana blurrr yer bile bace entri ni =,=

    BalasPadam
  17. biar je la...bila dah jadi gini kita kenal sape kawan sape lawan...so juz say thanks to him...=D

    BalasPadam
  18. hehehehe... bravo!! bravo!!! best!! alah biar je penyu tu nk ckp pe... buat derk je... Oke!!.. (~_^)

    BalasPadam
  19. bgslah... tak nak gaduh2... dunia blog ni kecil jer... kite same2 blogger tak yah kot nak gaduh2..

    tak yah la comment bg panas.. elok2 nak berbaik ni.. jgn tambah minyak pulak...

    k (^_^)v peace no war

    btw salam perkenalan Zulfattah.

    BalasPadam
  20. sabar je la..
    kita tahu apa kita buat, kan? org lain tak perlu la nak sibuk2.

    bagus la klu dah settlekan cara baik.

    P/s: Ko ni sape ek? selalu jugak langsi bila komen kat blog aku. Kita kenal ke? =P

    BalasPadam
  21. harhar. moonkey naa. naisss

    BalasPadam
  22. tak mau gaduh2 k..
    btw,teruskan blogging...

    BalasPadam
  23. aku baru baca post yang ko dah delete tu dekat google reader. :)

    sabar je lar. manusia ni memang bodoh dan sombong (tercatat dalam al kitab). sbb tu kita semua perlu saling beringat ingat. berpesan pesan. kalau dosa sesama manusia tak ada inisiatif untuk saling bermaafan, nanti kat akhirat kelak kena pikul dosa cari manusia tu tok minta ampun. apa apa hal, ko telah lakukan langkah bijak (mohon maaf).

    chill bro. :)

    BalasPadam
  24. ak x tau story..
    tp hrp korg leh berbaek..
    dlm bln shawal nih xelok gado huhuhu

    BalasPadam
  25. bro. sabar je la..
    akubab2 gini aku xnak pandang pon. sbb kalo kita buat sama kita pon kira tergolong dgn sifat yg sama.

    apa benda yg aku x suka just decide n wat x nmpk sbb x penting pon pada aku. Melainkan aku suka, aku hiraukan n cuba contohi la.

    buat hilang fokus je sume ni

    dunia2 glemer, dunia jeles, dunia talam 2 muka n etc aku xnak pandang. aku tuntut ilmu je.xnak hilang fokus.

    Wat dono :)

    BalasPadam

Terima Kasih :D