+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 11 September 2011

Hari Pertama Di Taman Semarak UniMAP..

5:20:00 PTG

Share it Please
Fuhh.. baru sampai terus update blog. haha.. inilah penangan blog.. Keletihan terus hilang bila dapat update blog.. Huhu..

Aku cuma nk ceritakan, aku dapat rumah KKE 66 2A..  bilik aku tak de tingkap la.. mampuih la macam ni, nak bernafas pun tak boleh.. Aku nk tukar r macam ni..

lagi satu, rumah aku ni, jauh dari bus stop, jauh dari surau.. memang susah r aku lpas ni.. erk.. aku redha je la..
harap2 lpas ni dapat tukar r..

Line internet sini slow gilew.. lembab macam siput babi.. Aduii.. x boleh r aku nk update blog dan terjah blog korang semua..? line sini EDGE doe.. bayangkan r..

Xpe.. aku terima lagi.. aku trima.. ini dugaan hidup... Huwaaa... :-(

24 comments:

  1. mesti ghumah kau sumpah tak best kan ? sila jeles kat aku skang , ghumah aku best siottt muahahhaa

    BalasPadam
  2. pernah smp kolej unimap 2... hehe mmbe tmpg tdo blk die tme nk konv0 kt poli :)

    BalasPadam
  3. yeyeye, zul takleh online. aku suke GILE

    BalasPadam
  4. kesian ko..
    aku lg la xde wifi..

    guna b.band~~~

    BalasPadam
  5. Salam;
    terpaksalah kau bawak laptop jalan sana sini,julang sana sini mcm org cari line tpone yang tak clear.

    BalasPadam
  6. sabar je la bro..nak buat macam mana kan..

    BalasPadam
  7. kah3....dh bg 6ber bilik , boleh aku skodeng . ;)

    BalasPadam
  8. minx tkr la wei.. bnyk benor kkurgn kt blik ko tuh hahaha

    BalasPadam
  9. meh nk smbg jerit plak
    huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    bertabah la ye..hehe =]

    BalasPadam
  10. semoga semua baik2 saja...mintak la tukar bilik..takde tingkap nanti kurang oxygen pastu nanti kurang oxygen nak study pun susah...mintak tukar tau :)

    BalasPadam
  11. semoga semua baik2 saja...mintak la tukar bilik..takde tingkap nanti kurang oxygen pastu nanti kurang oxygen nak study pun susah...mintak tukar tau :)

    BalasPadam
  12. hui dapat edge jah ? kawe hsdpa molek

    BalasPadam
  13. salam fattah... lama tak jumpa kan?? hahahah..

    sama lah alif pun hari ni baru free dari cengkaman minggu suaikenal, dan sangat meletihkan...

    Esok dah start kelas pertama... tak sabar rasenya..

    gud luck fattah!!!

    BalasPadam
  14. eh blaja kat kg akak ye fatah...blaja rajin2 ye...

    BalasPadam
  15. haa..bloh gile lau x layan blog sehari an??

    weh blog ko, aku msok kn dlm bloglist aku..muahaha..

    BalasPadam
  16. usaha tangga kejayaan.chaiyokk!! sila berusaha utk terus menempuh dugaan tu ye (",)

    BalasPadam
  17. haha..sabar je r..nie pon wifi langsung xdapat :D

    BalasPadam
  18. agak bersimpati line internet slow kat tmn semarak slow ..internet kat kkf ni pon mcm biskut gak

    BalasPadam
  19. taman semarak nie area mana yek???tak brapa nak ingat da :)

    BalasPadam

Terima Kasih :D