+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Jumaat, 9 September 2011

Alamak!!! Ada budak mati r, sebab Melancap..

8:35:00 PTG

Share it Please

Gile r.. terkesima sperma  aku doe, dengar berita ni.. tengah aku duk skodeng2 blog freaky tadi, aku terjumpa r, pasal entry ni.. Penulis Senja punya la..  Makk aii.. takut jugak doe.. erm.. takut bila dengar brita org mati ni..
tambahan lagi mati masa duk buat benda yg pelik2 ni..

Melancap babe.. korang mesti tahu r, nak kata aku tak melancap, tipu r.. kebanyakkan member laki aku, 90% mengaku secara jujur yg diaorg pernah melancap.. tak kisah dengan cara macam mana?
5% tak mengaku, tapi muka memang pernah buat r.. dan 5% lagi memang budak surau.. real punya.. x main benda macam ni..

erm.. tapi mengikut cite ni, remaja tu mati setelah 40 kali melancap dalam satu malam.. Bapak r.. banyak gile.. mampuih la adik ko.. ni memang ketagih tahap cipanzi r ni.. ok la.. aku malas nk cite panjang.. korang boleh terjah sendiri di blog Penulis Senja pasal entry ni.. dan rujukan sebenar disini

p/s: dalam proses utk berhenti =.=

46 comments:

  1. gone sampai 40 kali ? die berhenti pastu melancap balik pastu berhenti balik gitu ke ? macam gampang haha

    BalasPadam
  2. kahwin la cepat...kalau dah mampu!!

    BalasPadam
  3. bagus gak artikel tu...tp kalau masih ada yang berani mati lagi tataw la kan...erm..

    BalasPadam
  4. gila 40 kali??!! baik kau kawen cepat weh~membazir sperma je..nanti habis sperma yang elok kang..hahaha

    BalasPadam
  5. ini adalah gilaaa.. akhirnya mati x sempat kawen..

    BalasPadam
  6. dulu kat Jepun skang kat Brasil ...

    BalasPadam
  7. er.. agk memalukan bila meninggal dlm keadaan tu

    BalasPadam
  8. semoga berjaya berhenti. kesian anak-anak ko

    BalasPadam
  9. haha..agak keterlaluan la tu dalam sehari...

    BalasPadam
  10. errrrrkkk
    gile ahhhh
    mentakotkan..huuuuu

    BalasPadam
  11. 1st time dgr pktaan melancap..
    mst bnd xelok kan..
    smpi leh wt maut huhu

    BalasPadam
  12. huh ! giler !

    wajib kawin dah tue..

    BalasPadam
  13. budak tu cube cipta world record ke??

    BalasPadam
  14. mak ai...mati cm ni aku xnk wei..huhu..

    BalasPadam
  15. tu bru melancap..klu yg buat zina..

    BalasPadam
  16. memang wajib kawen lah budak ni..patutnya..tapi dah mati pulak..sian..

    BalasPadam
  17. Tak berbaloi nya mati kerana nak layan nafsu...

    BalasPadam
  18. mcm ni pun ade kan.. pelik2 jek.. kan sia sia mati nyerr.. >.<"

    BalasPadam
  19. hahahhaa..berite nie mmg super gempakkk,,wakkkakaka,,ok kyte dh follow awk,,thnks bab komen kt kyte,,hrap ko dpt follow aku balik bro..:)

    BalasPadam
  20. LOL mati dalam eksited.. tapi minta jauh la mati dalam keadaan macam ni..

    BalasPadam
  21. errr..bapak lah sampai 40 kali..lebam :D

    BalasPadam
  22. macam tipu aja berita dari Indon nih..hahahaha...gila terkulai layu beb..masuk 15 kali dah tak larat! haha

    BalasPadam
  23. 40 kali?fuhhh, cuba kire berapa banyak la dosa yang dia dapat?

    BalasPadam
  24. pergh! tak bleh blah kau zul gemuk-ah. haha tasbih di tangan lain kali. :P

    BalasPadam
  25. kena rajin2 ajak kengkawan puasa ni.. :P

    BalasPadam
  26. ni dah kira WAJIB KAHWIN ni....

    henti2kanlah aktiviti yg tak sihat ni.. kalau rasa x boleh cepat2lah kawin yer... :)

    BalasPadam
  27. wakaka terkedu aku baca berita tu. dan terkesima aku baca pengakuan ko hahahaha nice 1

    BalasPadam
  28. heee..wekk..gile bapak sangap..haha..

    weh,aku dtg nih..haha

    BalasPadam
  29. peh terkedu tak tau nak komen camne....takut pun ada

    BalasPadam
  30. tersangatlah dasyat....ibu bapa harus ambik berat dlm benda mcm ni...skali skala pantau pergerakan anak

    BalasPadam
  31. perghh,..x layu je punai ko tuh..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha kote aku pon layu haha x de lah

      Padam
  32. gile lah melancap sampai 40 kali 1 malam memang mati lah kote dah sakit sangat..

    BalasPadam

Terima Kasih :D