+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Rabu, 17 Ogos 2011

Zaiton Sameon Mengusik aku la..

12:28:00 PG

Share it Please

credit utk uncle google..

Sekarang ni aku di landa boring yang amat sangat.. tiada benda nk dibuat.. nk main blog pun, berukbang macam hampeh.. slow macam siput babi.. Sejuk jugak deh malam ni.. maklum la, petang tadi hujan di tempat aku ni..
Kesepian malam mulai mengcekam seperti di himpit kubur.., kedinginannya mulai meresap di seluruh tubuhku, aku terasa sunyi seperti berada di dlam bilik manyat....,disebelah aku sekarang ini..ada member2 aku yg tengah tidor.. macam haram je diaorang tidor.. tak ada gaya manusia langsung.. haha..yg tak boleh blah, kain tu dah sampai terselak.. hehe.. nampak dow.. bulu-bulu bergerak-gerak.. haha..

Ok jap.. nak pergi tutup diaorg punya dgan something...
.
.
.
Alahai.. gitar aku tak ada..member pinjam.. kurang asam..dari dulu lagi pinjam.. tak hantar lagi.. 
habis tu nak buat apa eh..? update blog..? erm.. tengah duk taip entry r ni....arghh..
perasaan malas mula menjadi2 r.. no idea... no love.. arghh.. oh Allah.. why me..? rasa macam nk hempak je kepala ni dekat keyboard laptop ni...  rasa macam nk makan penampar jew...!! 
Tolong kasi sepukul..."dushh" bodoh punya olang.. 

"Sepanjang perjalanan ini...
lembah dan lurah ku lewati..
ketenangan yg ku cari..
belum ku temui..."

La..apasal keluar lagu zaiton sameon ni..? Mungkin sebab tadi kot..? aku duk layan lagu Zaiton Sameon.. habis semua lagu dia di youtube aku download.. haha... zaiton sameon best woo.... top gile.. suara dia .. ?memang kalah r suara datuk Siti ...trustly.. erm..aku ada search kat google.. diaorang cakap Zaiton Sameon pakai susuk.. memang down gile r aku masa tu...  sapa yg cakap macam tu..? aku nk bagi cili je kat mulut dia..

Tapi itulah kenyataan..dan Zaiton Sameon sendiri mengaku... Fuhh...Arghh.. aku menarik nafas panjang,...Arhhh... kurang asam.. setelah apa yg telah berlaku pada  kak Zaiton,  masih jugak tak insaf-insaf.. Aku ingat kak dah berubah..rupanya..hanya sebentar sahaja.. oh!! damm.... why kak..?

Oh!!.. macam tu eh..ok saya faham.. erm..aku dah faham kenapa kak Zaiton jadi macam tu.. tp aku tetap tak puas hati dow.. kak Zaiton kehilangan anaknya masa kemalangan.. sekarang dia sebatang kara.. dan kera2 pun tak nak kawan dgan dia..  sedih dngar cite kisah hidup dia..tapi itulah... Kak Zaiton..tidak pernah jadikan kejadian lalu sebagai pengajaran..

Ok la semua.. aku pun dah penat duk search pasal Zaiton Sameon ni.. kalau korang nk tahu cite lebih lanjut try r seacrh kat google.. banyak r cite pasal Zaiton Sameon.. haha.. dont't worry kak.. i always support u.. haha..

11 comments:

  1. cite zaiton sameon plak..
    malas nk google,nanti hang update la pasal die..
    =D

    BalasPadam
  2. hahhah.. ngatkan mengusik apa.. adusss itu lagu2 jiwang tu.. hahhaah.. eh, broadband memang lembabkan kebelakangan nih.. diorang puasa kot.. tu x larat.. hahahaha...

    BalasPadam
  3. doakan jelah semoga dia berumah dari pada terus mencaci dia...kak eton tu pun macam kita jugak...kadang2 telupa diri...nobody is perfect... :)

    BalasPadam
  4. cehh , zaiton sameon tue ! muehehe

    BalasPadam
  5. hehe..zaiton sameon! saye sangat suke die!:)

    BalasPadam
  6. @Fadila : comment la.. dan buat la..tempat ni macam rumah ko.. haha..
    aku pun minat Zaiton Sameon la..
    minat kat gigi dia.. huhu

    BalasPadam

Terima Kasih :D