+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Sabtu, 13 Ogos 2011

Tidak..tidak...Jangan hina aku..

2:09:00 PTG

Share it Please
Haha..cite panas bro.. panas lagi.. baru sampai rumah aku cite ni... haha..
Ala.. cite pasal baju la..Baju Kelab Blogger Ben Ashaari.. aku dah dapat r baju ni.. Baru sampai rumah aku pagi tadi.. hehe..Tapi bukan pasal baju ni aku nk cite sebenarnya... aku nk cite pasal kenapa popuan sanggup kahwin dengan laki.. haha..

Sebenarnya ada sebab kenapa wanita sanggup kahwin dengan seorang lelaki.
1. Hensem gila babi.
2. Kaya raya.
3.Glamer
4.Ayat power.
5. Kesian.
6.Terpaksa-kena paksa.
7.kesepian.
8. takde pilihan.
9. dah terlangjur.
10. etc, etc
Cuba teka, aku katogori nombor berapa? tidak..tidak...jangan hina aku!!!

Haha.. itu jew.. aku nk cite.. tp aku confius r.. ada something aku confius.. tp aku tak tahu sebab apa aku confius.. aku kena selidik balik ni.. haha... erm...ok la.. aku nk pergi round satu kg aku ni..nk promote baju baru aku..haha..



Amacam... ??? Sory r.. aku serius babe..

18 comments:

  1. cantik baju bro. :)

    nini tatau nape nini nak kawen dengan laki. mybe sebab nini ta suke kaum sejenis ;)

    BalasPadam
  2. @ninie..aku patu tambah r sat lg.. betul r ko cakap..

    BalasPadam
  3. perghh..cntek baju bro :)

    BalasPadam
  4. baju cantikkkkk....!!hakhak..nak2......aiman sokong kenyataan cik_nini!!"tak suka kaum sejenis"...hakhakhakhakhak....!!camanewlah diorg yg bernafsu plik nih kan?boleh berkenan kat kaum sejenis nih...

    BalasPadam
  5. gaga..smart kot baju tu..mantap2..

    BalasPadam
  6. ooo baru paham..baju tu ada url kite pastu ada logo abg ben ek..i see i see...cantek...

    BalasPadam
  7. haha..da jadi macam ehsan upin ipin nie..pi pomot baju baru..hehe

    BalasPadam
  8. asal muka ko?

    sunnah nabi berkahwin, dan dijadikan kita nie berpasang-pasangan.. nak tambah umat nabi Muhammad.. :)

    BalasPadam
  9. muka calar balar xhengat..

    nk jawab..dr reaksi muka mcm kesepian..hehe

    BalasPadam
  10. pompuan kawin ngan laki..sbb utamanye pd pndpt ak..ikut sunnah nabi la..
    2nd 3rd tu blakang kira lak...
    pape pon..laki tu mesti la sorg yg btanggungjwb n beriman

    BalasPadam
  11. ini just pandangan aku la..x semestinya betul..huhu

    BalasPadam
  12. saya pernah tengok perempuan suka perempuan dan lelaki suka lelaki. depan mata k? dan perempuan yang dirampas oleh perempuan a.k.a pengkid tu adalah my ex. that why sampai skrg, saya akan aim sebarang jenis ekor pengkid yang saya nampak. lelaki suka lelaki ni selalu saya tengok masa sekolah menengah sebab sekolah saya dari form 1 sampai form5 semua lelaki. so, faham je la.

    Zul, saya tag awak dalam segmen bloglist Yuyue ye? Hehe.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2011/08/segmen-yuyue-jom-join-blog-list-yuyue.html

    BalasPadam
  13. xkan takde sebab cinta?huhu

    btw cantik baju kelab tu.bape hinggit tu?

    BalasPadam
  14. @asniza : haha..no.. no love 4 me k..
    hehe..baju jew ke? 30 ringgit jew..

    BalasPadam
  15. ouhh no 10! etc etc..wahaha

    BalasPadam
  16. untungla ade baju tuh... yana nak beli tapi tapi tapi

    BalasPadam

Terima Kasih :D