+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Khamis, 11 Ogos 2011

Senyum Sokmo, boleh ke?

7:18:00 PG

Share it Please

Senyum...senyum ...senyum sokmo... senyum selalu la...
Erm, pagi hari ini, aku rasa happy sangat, tak tahu la pasal apa...
Orang tua-tua cakap, kalau suka, happy  pagi-pagi hari ni, malaikat duk tengah kira pahala kita..
betul ke tak aku tak tahu.. tang tu memang aku tak tahu..

Walau apapun, itulah kehidupan, setelah kita berasa cukup dengan nikmat yg ada, baru...kita nk bersyukur, bergembira.. kalau tak..!! jangan harap kn?
Ok malas nk cite panjang2 pagi ni.. just nk cakap sini..

Sapa2 yg duk senyum pagi-pagi tu.. jom teman aku senyum sekali..haha..
ala.. kita senyum sokmo r.. 
kita boleh awek muda..
dapat kawan ramai..
orang tengok muka kita pun tak berasa loya...
dan yg paling penting ini adalah sunnah Nabi..
Ok.. 

Senyum tersengeh tu, tak boleh la..nampak bebeno macam kerang busuk.. yg penting hati tu yg kena happy, baru wajah tu berseri gembira..
ahak..

that all.. peace yo..

24 comments:

  1. senyum...tak perlu kata apa apa :D

    BalasPadam
  2. senyum.. sedekah yang paling mudah :)

    BalasPadam
  3. sengeh sorang2 nnti dipanggil gila..ahahaa..tp, xmngape..alasan awek muda mmg logikal..hahaa

    BalasPadam
  4. Senyumm sammpai telinga :D

    BalasPadam
  5. senyum seindah suria yang membawa cahaya,
    senyum dari hati duniamu berseri~~

    tau lagu nie? utk kamu yg tersenyum.. :)

    BalasPadam
  6. done follow u. like sy pls :) http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/08/tolong-saya-please.html

    BalasPadam
  7. nak jwb soalan yg kamu tny kat blog td..

    1. milik aku juga bloglist tue.. :P

    2. aku salah seorang editor kt 100penulis. knp?

    BalasPadam
  8. arenieza dtg... singah n follow.. =)

    BalasPadam
  9. senyum~ ^_______________^ lebar x? hee~ bydaway thx sbb follow~

    BalasPadam
  10. amboi.. sukenyer dia... hehe! xper, senyum satu amalan mulia.. ngeee! SMILE :)

    BalasPadam
  11. alwaiz smile ;)

    tahniah la menang hehe..

    BalasPadam
  12. nk tny? cam plik jer.. sbb aku bukan admin.. hihi.. tp, aku try jwb lah klu boleh yer..

    ieza26_ashaari@yahoo.com

    BalasPadam
  13. senyum2 selalu ye.. senyum kan sedekah.

    salam perkenalan~

    BalasPadam
  14. Cik Semut hari2 senyum.... marah pun tetap senyum..ehheheh, entry hari ni pun pasal senyum.. jemput lah ye..

    BalasPadam
  15. senyum sbb menang giveaway kan.. kan.. kan??? hihihihi

    BalasPadam
  16. senyum... sedekah yang paling mudah n senyum boleh melembutkan hati sesiapa sahaja..

    BalasPadam
  17. senyum...^^

    i follow u back..=)

    BalasPadam
  18. boleh...senyum membawa berkat...hehe

    BalasPadam
  19. happy pagi2,malaikat dokkira pahala?1st time dengar nie.hehe..

    BalasPadam
  20. Kalau happy pagi2, malaikat tgh kira pahala ? hehe.. pahala ramadhan byk tuu.. *senyum* ^^

    eh, follow sinilah #1000 ! woosh~

    BalasPadam
  21. mesti ada apa2 yg nak berlaku or dah berlaku nie kn..klo tak,kenapa awak senyum da pepagi nie..btw, bgus jg senyum awal2 pg nie..murah rezeki...^^

    BalasPadam
  22. lenguh mulut wei senyum memanjang. hahahahaha.

    BalasPadam

Terima Kasih :D