+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 22 Ogos 2011

Releks .. panas r sekarang ni.. jom bersantai dulu....

5:15:00 PTG

Share it Please

Fuhh.. tengah aku duk jalan-jalan blog member aku.. aku jumpa pasal tuan blog Telurdibasuh yang dikatakn telah meninggal dunia.. Arghh..aku terngaman babe..terpaku aku. .macam kena shot aku rasa.. Tapi itulah kenyataan.. Aku baru nak kenal blog.. dia dah pergi.. aku baru nak kenal dia.. dia dah tak ada..

Al-Fatihah r.. untuk owner blog Telurdibasuh (Abdul Hakim) semoga roh beliau ditempatkan di kalangan org yg beriman..

Silap aku r..aku sayur r.. lambat sangat..kenapa aku tak tahu cite ni dari awal lagi..? padahal arwah dah lama meninggal..
Dulu, aku selalu pergi blog arwah..itu masa aku mula kenal blog..tapi selepas aku dah tahu sedikit pasal blog ni.. aku mula bawa hala tuju aku sendiri...aku mula jarang ke blog arwah.. maklum la..masa tu..aku bukan selalu on9.. jadi tak ada masa r...

Maafkan aku.. erm... tapi blog arwah memang best r..semua gambar dalam blog tu..memang cool r..
Al-Fatihah..

8 comments:

  1. jom sedekahkan Al Fatihah kepada arwah. semoga ditempatkan dalam golongan yang soleh.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  2. dah berapa bula dia meninggal.sekarang abg dia takeover blog tu....

    arwah antara yang memfollow blog I,blog dia pun best je kan?...

    BalasPadam
  3. alfatihah...sy tak kenal dia tapi tau masa dia pergi dulu...

    BalasPadam
  4. da berapa bulan arwah tu pergi menyahut seruan Ilahi...inna tahu pn dr blogger2 jg...al-fatihah utk arwah..

    BalasPadam
  5. dulu kecoh gak hal ni. al-fatihah untuk arwah

    BalasPadam
  6. dah lama arwah meninggal..al fatihah

    BalasPadam
  7. Al fatihah untuk arwah.

    btw thanks follow blog aten.dtg amek award ek kalau sudi :)

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/entry-khas-follower-ke-500.html

    BalasPadam

Terima Kasih :D