+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 15 Ogos 2011

Orang Kampun Dihalau..Surau Di ambil Alih.. oleh PATI..

8:02:00 PG

Share it Please

Korang percaya tak..? gambar di atas tu..surau? woo..memang sedih la..aku baca cite ni.. Pendatang Tanpa Izin..ala yg korang duk sebut PATI cap ayam tu... Ada ke patut dia pi halau orang kampung dari solat di surau kg penduduk tersebut.. eee.. memang geram dow..dapat kat aku mamat tu..aku patah2 kan tulang hidung dia.. .


Ha..Inilah gambar surau yg telah diambil alih oleh PATI tersebut.. bodoh punya orang.. kesian kat orang kampung.. terpaksa berhujan panas semasa menunaikan solat teraweh..nk solat pun tak tenang bro..

kalau korang masih tak pcaya dan utk keterangan lanjut korang terjah sini...

17 comments:

  1. err~ sampai mcm tuh sekali? ish!

    :(

    btw, done follow! ^^,

    BalasPadam
  2. erm..dasat sungguh sampai tempat ibdah pun diorg kacau...

    hai zul, maaf saya tak jual tat bluberry hnya jual tat nenas, tetapi kalau bluberry cheese tart saya jual harga dia rm 1/pcs depends pada pelanggan minta kebiasaannya 30pcs per kotak

    BalasPadam
  3. assalam..

    hurm tue la pati skrg..

    dh la menumpg kt negara owg..

    pas tue amek hak owg laen...

    kes amek surau nie sgt2 x dpt dibiarkn..

    tempt beribadat tue...

    boleyh jea diorg maen2..

    BalasPadam
  4. @amirah rosli : ye la..dunia akhir zaman ni..

    @Murni Delight : oo.. ok.. ingat nk merasa tat blueberry.. kena buat sendiri r nie.. tima kasih yup..4 the inform

    @Mahabbah Fillah : wsalam... Pati ni dia dapat kerakyatan tetap di Malysia ..tu yg dia berani ambik surau tu..

    BalasPadam
  5. malaysia ni terlalu baik hati.. patutnya halau balik semua PATI.. da la kerakyatan tetap skang pun senang je nk apply.. undang2 da semakin longgar. lagi la mereka bermaharajalela

    BalasPadam
  6. waaa...sampai mcm tu...;d..dasyat...

    BalasPadam
  7. hye.,.singgah..thnaks singgah
    dah follow kamu jugak

    http://inaninajwa.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-kumpulan-3.html

    BalasPadam
  8. pulak! ada ke patot? huih, memacam ...

    BalasPadam
  9. tangkap je ! buang laut ! dtg negara org wat susah je.. huh..

    BalasPadam
  10. alahai..
    mna la owg yg spatutnya btanggungjawab mnjaga hak oarang kita..??
    xkan makan gaji buta...huh!

    BalasPadam
  11. kt mana tu?wajaq la dorang neh..dah la datang negara org pastu suka2 plak nak menghalau penduduk asal,..


    http://indahhiasan.blogspot.com/2011/08/nape-yang-selalu-kena-simbah-asid.html

    BalasPadam
  12. dtg singgah huhuh ^_^ nice story..
    renung2kan lah dan selamat beramal..hihi jom komen pix ezumie lau sudi :)


    http://ezumie.blogspot.com/2011/08/street-photo-30-hari-30bazar-ramadhan.html

    BalasPadam
  13. sayang... maya ingatkan ade satelite ssat kat sini ! hihi..
    mayajujur ye sayang. blog awak ni, kemas... maya suke !

    tu je., tata !

    selalulah datang blog Maya ye !!!
    blog sy daif sahaja.

    BalasPadam
  14. haiyaaa..talak otak punyer olang..haishhh

    http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/08/anda-bosan-nakkan-hiburan.html

    BalasPadam
  15. @0ligo : cite ni berlaku di Sabah.. daerah pedalaman kot.

    BalasPadam
  16. berani sgt dah dorg skrg ni.. aduih..

    BalasPadam
  17. aloiii biaq toi...tak sedar d untung betul ler diaorgg tu.....dasar merempat....

    BalasPadam

Terima Kasih :D