+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 7 Ogos 2011

Kawan aku nak Bercinta...!!

5:50:00 PTG

Share it Please

Semalam, kawan aku, Dia ada telefon aku, dia mengadu dekat aku, dia cakap yg dia suka akan seorang perempuan ini. Aku tak kenal la siapa perempuan itu, dia just cakap perempuan itu, anak orang kaya, cantik dan cara hidupnya mewah... itu jew..

Kawan aku tanya r aku : "kenapa perempuan ini sudah tidak mahu balas mesej aku? Adakah dia sudah tidak mahu kawan dengan aku"?

Aku tak tahu r nak cakp macam mana..? Aku dengar suara kawan aku tu, stress gile r.. tak pernah tengok lagi dia down sampai macam ni..Aku pun tumpang sedih jugak r.. Aku beritahu r dia.. Supaya tinggalkan perempuan itu, sebab perempuan itu kaya, kawan aku miskin.. lagi satu, kawan aku tu tak hensem.. selalu kena kutuk jew, dengan member lain, mungkin sebab wajah dia kot.. dia ada masalah hidung..(penyakit) la.

Aku cakap lagi, " ko belajar dulu die ( nama kawan aku ) lepas ko kerja, ada rumah besar ada kereta besar baru ko lamar r dia.."

Die.. kalau ko baca blog aku nie.. aku mintak maaf dan sudah2 la ko duk bersedih.. perempuan tu sudah ada pakwe lain la tu.. tak payah r ko nk bercinta.. jom join geng aku, no women no cry, no man no try..
haha..

10 comments:

  1. support u lah fattah no man no cry!!!

    BalasPadam
  2. kesian..touching bacew entry nih.....

    BalasPadam
  3. bagitau kawan tu sabar je la. perempuan tu anak orang kaya, susah nak jaga sebab mesti dah biasa hidup mewah.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  4. Kalau aku jadi kawan kau, dialog aku:
    HAWAU KAU! Jaja cerita aku kat public.
    Huhuhu...

    Musicbrilliant.com

    BalasPadam
  5. kawan yang prihatin :)

    alar kalau yien nasihat kan dia mcm nie

    "orang baik utk org yang baik.. :) "
    sabar jerlah ada lah nnti yg baik utk kwn tu..amin :)

    BalasPadam
  6. hahaha.. single ag best pe... hehe

    BalasPadam
  7. x semestinya no woman no cry no men pun no cry jugak .... kadang pipit lebih sesuai dgn pipit..klu pipit dgn helang susah nk bejln sekali tp klu sanggup go on jer...

    BalasPadam

Terima Kasih :D