+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Ahad, 7 Ogos 2011

Jom Bloging

1:02:00 PTG

Share it Please

haha.. aku baru lepas topup broadband aku utk sebulan punya.. Nak tunggu promosi lambat lagi.. tak tahu bila, so.. aku terpaksa la, mengeluarkan duit lebih sikit untuk topup broadband aku sebulan.. Ala..30 hari jew, lepas ni, malas r aku top up macam ni lagi, aku nk tunggu promosi dulu, baru aku dapat berjimat..

Apa2 pun, aku tak kisah, asalkan aku dapat  berbloging, haha... Lagi pun, ini kali pertama aku topup untuk sebulan punya, sebelum ni, aku topup yg mingguan jew.. Kerja tak ada.. duit kering.. dari aku duk habiskan duit dengan minyak motor, baik aku lepak di rumah main blog, lagi best kan?

 Banyak entry yg aku nk postkan, tapi aku tiada masa dow.. mungkin, dalam masa sebulan ini, aku akan post yg kauw2 punya.. haha... Ok la.. Aku masih dalam proses belajar nk buat header.. aku rasa, header baru aku tu, kecil r, mungkin aku akan besarkan sikit kot.. tapi susah r nk adjust benda alah ni.. hopefully lepas ni, menjadi r kot...

Ok.. cukup la, tu untuk pengenalan hari ini.. peace yo..

3 comments:

Terima Kasih :D