+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Sabtu, 13 Ogos 2011

Adakah Masanya Sudah Sampai?

5:46:00 PTG

Share it Please
1...2...3...4... 5...ok cukup la kot untuk hari ini.. haha.. gile join segmen tak habis2 lagi ni.. aku tak ada benda nk buat la hari ini.. asyik terperap dalam rumah jew.. aku join r segmen.. ni pun..sebab nk nk bagi support utk blogger je.. haha.. lagi satu melalui segmen ni.. aku dapat kenal kawan baru..

Banyak r, pengalaman semenjak aku kenal blog ni..dihina.dicaci.. dikutuk...diketawakan oleh member2..
"ala..muka gangster tp main blog..haha.."
Ada ke patut dia cakap macam tu.. tapi semua tu aku tak kisah la..aku anggap ini sebagai satu cabaran utk aku jadi lebih baik.. dan lebih baik..

Itulah manusia.. penuh dengan kerenah masing2 dan sukar diduga.. tapi tak semua kawan aku yg kutuk.. ada jugak yg bagi support..terutama sekali kak Aisyah..Soleh(genji).. Amzar dan ramai lg la.. haha.. dan dalam dunia blog ni..abg Nasz..Alif.. Permata biru  dan ramai lg la..haha..

Apa2 pun.. aku ucapkan terima kasih r semua..kerana sudi baca dan follow blog aku ni..
Pasal follow menfollow ni.. aku tak kisah pun.. korang nk follow ke tak blog aku ni.. 
Apa yg penting bagi aku ..dengan tulisan aku disini..korang dapat ilmu dan manfaat.. walaupun sedikit.. Korang masuk.. baca ..ambil input..dan keluar..itu jew..

Sekadar untuk pengetahuan semua sahaja.. tiada apa2 pun.. mungkin masa tua nanti blog ini, akan menjadi panduan kepada aku dan memori kepada aku..Aku bukan ustaz..dan aku bukan dr. Cinta.. cuma aku berkata apa yg aku rasa.. dalam perjalanan aku menuju Ilahi.. itu jew..untuk peringatan diri aku dan korang semua....

p/s : entahla..hari ni,aku rasakan..ada sesuatu yg tak kena..ada something... apa eh? adakah masanya sudah sampai..?? 

mood : undifined.. confius..or not..?

9 comments:

  1. puasa la tu. sebab tak bleh makan. hehe.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  2. belum masanya lagi tuk bebuka yer..haha

    BalasPadam
  3. sabaq sabaq...lagi 1/2 jam dah leh buka yek

    BalasPadam
  4. Masa terawih belum sampai lagi ye :3

    BalasPadam
  5. countdown bukak puase eyh.? haha selamat berbuka. :D

    BalasPadam
  6. hehee
    lpa beno nmpknye
    mest mkn byk nie mase berbuke td.hehe

    BalasPadam
  7. picture bleh buat DP lahh !! hee

    BalasPadam
  8. ske tgk muka awk,cute..hahaha*pengakuan berani mati*...
    takut tgk background..mcm sy bkn kt bumi..hehe

    BalasPadam

Terima Kasih :D