+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Rabu, 20 Julai 2011

Rahsia Aku Terbongkar.. Haha..

10:24:00 PG

Share it Please

Aku sebenarnya malas r nk cite pasal rahsia aku ni.. sebab, kalau dah cite itu bukan rahsia kan? haha..
Ok la.. kali ni aku bagitahu la, sebab kwan2 aku ni, selalu jew tanya aku.. dan suruh aku bagitahu..
Bagitahu apa ya..?

Setiap kali aku keluar rumah, pasti aku akan bawa bag pinggan aku ni.. Haa.. ko nampak tak? Dalam gambar di atas, aku sangkut di bahu jew..Bag itu la yg aku maksudkan..Bag ini aku beli tahun lepas, kira2 dah nk sampai setahun la umur bag aku ni.. Aku sayang la bag aku ni.. Bag ini aku beli dengan harga RM35, di Al-Ikhsan..Aku beli kat kedah ni, Jenama Adidas...Nampak lain la, gmbar nie.. sory ..aku botak.. eee.. bad camera..punya pasal r ni.. guna handphone, biase r tu..

ni la bag yg selalu jd teman aku
Berbalik kepada cite bag aku ni. Selalu sangat orang tanya aku, apa yg ada dlam beg aku ni..biasenya popuan r, aku malas r nk cite, pasal apa yg ada dlam bag aku tu.. jadi aku tak tunjuk r.. dia popuan la.. kalau laki, dh lama aku tunjuk.. haha.. kn tak pasal2 keluar benda yg tak sepatutnya ditunjuk .. haha..(gurau jew la)...
Member aku yg laki selalu geledah bag aku, diaorang cari benda apa pun aku tak tahu.. lantak la..aku tak kisah sngat dengan member aku ni.. hehe..

Korang nk tengok sangat kan? tak ada benda yg istimewa pun, just ada spet rayban, dompet , handphone, knife, dan lain2 lg.. tak percaya, korang tengok sendiri la.. kalau aku cakap pun, bukan korang nk percaya..

nah buktinya..

17 comments:

  1. haha tempat lepak favoret kat wang ulu..

    BalasPadam
  2. @Abg Nasz : tak mahu la.. sayang lagi..semua barang ni masih kekal dlam bag sy..

    BalasPadam
  3. dah macam poket doremon je....hihihi

    BalasPadam
  4. peh..mekanik ni..aku nk tiru la bwk beg camko..hoho

    BalasPadam
  5. mcm2 ada...

    p/s: mintak jasa baik...tolong komen kat sini...tq

    http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/07/giveaway-saya-bertudung-dan-saya-sangat.html

    BalasPadam
  6. err.. knife tu utk apa ea? hee ^^

    BalasPadam
  7. @ubi : try r bro.. this bag best bro..
    @fa : haha..knife tu yg banyk kegunaan tu..ada pisau, gunting, gergaji..yg kat tengah2 tu..first

    BalasPadam
  8. err... pisau? screwdriver? wat pe je bawak bende2 tu?

    BalasPadam
  9. nanti bile dah tus nanti leh la isi sirih, gambir, kapur, pinang dalam tu...hahaha!!


    yep...doodle2 tu smua buat sndiri guna PS.

    BalasPadam
  10. apa hal bawa pisau, screw driver nih..tak pasal2 org kata nak pi pecah rumah lak..huhuhu bahaya dek..nanti polis salah faham lak

    BalasPadam
  11. @TK dan zuwaidah : sy nk study dlm bdang engineer, jd benda ni wajib ada dengan sy, senang sikit..kalau jumpa benda rosak, sy baiki.. huhu

    @alif : haha.. buat lawak eh..aku pernah isi baju dlam beg aku ni..muat, tp habis berkedut baju aku..

    BalasPadam
  12. wah.. bersedia dngn skru driver.. bgus2.. mane tau ade emergency kan..

    BalasPadam
  13. lighters jer apa rokoknyer mana???panjang no wallet...hahahahah km pun x pakai purse panjang. hehehe..

    BalasPadam
  14. ooo bawak knife.bahaya bahaya.haha

    BalasPadam
  15. wah memang lengkap la... hahahaha.. ada pisau, yang segerombolan ikat getah tu apa? screwdriver, pen... memang lengkap habis... huhu... bagus2 kalau ada kecemasan... tapi lighter ada... rokok x der... x merokok la saudara zul fatah nih yer??? bagus2...:)

    BalasPadam

Terima Kasih :D