+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Khamis, 21 Julai 2011

Perempuan cantik ni bodoh la..

3:38:00 PTG

Share it Please
Amacam bro.. usha awek..?

Allah memang anugerahkan dia rezeki muka yang lawa. Ditambah pula dengan susuk tubuh yang cantik... mengiurkan mata yg memandang..menjadi  rezeki halal untuk suaminya yang sah suatu hari nanti.., (bukan untuk ditayang-tayangkan) ....

Apa yang bodohnya dengan perempuan macam ni..
  Mentang-mentang dia tahu dia perempuan lawa dan dia perasan ramai lelaki minat tengok dia. Dia mula jadi GEDIK iaitu menunjuk-nunjuk tarikan kecantikan dan kewanitaannya agar lelaki-lelaki lebih berminat melihatnya. Dia berani pakai baju sendat, jeans sendat dan fesyen Mulismah pelik, selepas itu posing dalam gaya yang manja dan kemudian upload gambar-gambar tersebut dalam Facebook atau blog peribadi supaya ramai orang dapat tengok...

Ramai lelaki tergoda dengan kegedikan dia.. tak pasal2, gambar dia pun di download oleh kami, kaum laki ni.
Ala..kalau dah ada gambar popuan cantik.. orang laki ni, korang paham2 r.. aku malas r nk cite sini.. kan tak pasal2 aku yg kena pulak....

Aku memang benci r... orang macam aku ni..mana la dia layan, dia layan org yg kaya, ada rupa..
alaa..ko ingat aku nk sangat ke kat ko..?
aku tak heran la, ko cantik ke..ko hudoh..siapa peduli..nanti ko tua, baru ko tahu.. langit itu tinggi ke rendah..

Cuma pesan aku disini.. tak payah la..duk gedik-gedik..macam itik ...
luruh jiwa aku..kalau iman aku tak kuat...kan jadi benda lain pulak..

15 comments:

  1. huhu..kalau pompuan cantik+gedih+perasan org minat kat dia aku rasa takpe la..at least dia cantik..patot la nak perasan pon..

    kalau tak cantik+gedik+perasan org suka kat dia..pehh..muntah beb..aku yg pompuan ni pun menyampah..rasa cam nak unfriend lepas tu ban pun ada..wakaka..

    BalasPadam
  2. eh..aku dah follow ko balik..thanks ya!

    BalasPadam
  3. yang paling bodoh adalah die perasan dia cantik :D

    BalasPadam
  4. terima kasih buat entry macam niy..

    satu peringatan untuk aku..

    BalasPadam
  5. kena cantik luar cantik dalam...sedap mata dan mata hati memandang...

    jgn cepat luruh,dugaan byk kat luar.kena kuat.hheee

    jomlayan bloggerz sporting

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/happening-favorite-photo-their-story.html

    BalasPadam
  6. tu bukan la saya...dgn bangganye katakn...
    nak tangkap sndr pun xske,apatah la nk tunjuk...xbpe ske pun tgk gmbr sndr...nk kata cantik tu xde la sgt..tapi syukur dgn apa yg ada..cukup serba serbi

    BalasPadam
  7. he3...
    Alhamdulillah...semoga jgnlah kita si gadis2 ni upload gambar2 yang xsepatutnya kat FB..ho3...
    dapat dosa free2 je kalau sang adam dok terbayang2 plus blablablabla...

    BalasPadam
  8. huhu pedas ni...jgn muka aje cantik, tapi perangai...alahaiiii...nasib aku tak upload gmbr byk2..kang terasa pulak.... hihihi

    BalasPadam
  9. fatah...fatah... tak habis ye menghentam kaum wanita...hihihi...

    sabar ye...

    BalasPadam
  10. hampeh je fattah..jgn blame 1 pihak je

    BalasPadam
  11. tu ar pasal pompuan ni.. haih...

    BalasPadam
  12. singgh sni..
    tak semua org cntik tuh gdik bagai ;)

    kalau fil suka tengok pompuan yg cntik dan akhlakk yg baek, lmh lembut.... cume nak jadikan die contoh.. walaupon kite nie tak cntik cm die kan..;(

    BalasPadam
  13. sabau..sabau..

    mujur yang gedik tu pompuan cantik, klu pompuan x cantik wat gedik x memasal lak muntah hijau kang

    BalasPadam
  14. perenggan terakhir ko ni bunyi mcm org kecewa je..kalau yang cantik muka tu tolak ko,. ko cari la yang cantik hatinya...insyaallah die setia dengan ko sampai mati..

    BalasPadam

Terima Kasih :D