+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Isnin, 4 Julai 2011

Erghhh.. Broadband aku diambil orang

12:02:00 PTG

Share it Please
Adui... ha.. hahaha..susah r macam ni.. nk blogging pun tak boleh.. aku tak ada duit la, nk top up broadaband aku.. ni, kalau nk update blog  pun, kena keluar kat bandar Machang.  pergi Computer Centre .. bar8 dapat update blog ni.. haha.. Sedih wooo... trauma overdose aku dengan blog tak hilang lagi ni...terpaksa r.. mengagahkan diri utk keluar, pergi update blog ni... Semalam, kawan aku pinjam broadband aku.. Dia ada duit nk topup.. aku bagi r pinjam, sebab aku bukan guna pun buat masa ni.. Mungkin lepas aku dapat cari krja .. ada duit, aku top up r.. baru r dapat main  blog dengan tenang selama seminggu jew... hahaha..

Eh.. aku nk mintak maaf r.. pada sapa2 yg nk baca entry pasal sambungan cerpen pertama aku.. aku masih dalam proses nk menulisnya..tapi, masa aku tak cukup r.. sapa2 yg belum baca episod pertama.. baca di sini.. Ok.. Lagi pun..sekarang aku tengah cari kerja.. nk siapkan lesen kereta lagi... dan nk siapkan bangsal kereta..reban ayam, dan macam2 lagi la... haha.. hidup kampung katakan..kalau bukan aku kena buat semua tu.sapa lagi kan..? tak kan nk harapkan emak aku...

Oit.. aku ada berita baru.. aku baru beli motorsikal baru.. RX-Z haha.. amcam? no plate.. ADX 2921.. baru jew la.. kelmarin dulu aku beri.. ala..ari sabtu lepas la.. masa PM datang kat Machang ni.. aku beli, guna duit aku la.. apa.. ko ingat aku tak ada duit..? aku bayar ansur2 r.. lagipun, aku beli dengan member aku..Afiq..
Apapun..tima kasih Afiq.. kerana sudi jual motor kesayangan ko..huhu..dapat juga kat aku..


Nah.. ini la.. motor baru aku.. haha..

Ok la.. aku nk cau dulu..cukup r, rasa utk hari ini.. nanti tak pasal2 aku kena bayar lebih pulak..kalau duduk lama2 kat sini.. Ok..Jumpa lagi..Peace yoo..

11 comments:

  1. haha.. tima kasih.. baru beli kot..

    BalasPadam
  2. jgn merempit plak pas ni ek huhuhu

    BalasPadam
  3. wah..kachak moto...
    bestnye duk kpg....

    BalasPadam
  4. lawa moto...huhuhu..
    sowy lambat dtg sini..dah lame xon9..dh follow kamu balik...

    BalasPadam
  5. nah amik brokband anis..kat tempat anis nie tak de line..wahaha..:p..

    BalasPadam
  6. nanti dah dapat keje boleh topup and continue berblogging...

    http://yanienanee.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. nk tny kit...apa yg best motor nie...
    ada la mmbr aku pompuan la...dulu la..suka sgt nek motor nie ngan mmbr laki..law yg ngorat dia xda motor nie dia xlyan...

    BalasPadam
  8. motor rxz ni dah tak kuar dah..so, kena jaga elok2 sebab orang suka curi.. adik saya ada sebiji..

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  9. jangan merempit dah r .. jgn bawak awek gak kat belakang tu hihi

    BalasPadam
  10. lha betul ke sekag dh ta kuar lagi ? huhuh . wah dh ade motor baru lha , meyh dalun nak pijam sat . huhuh . no REMPIT ukay beb .

    chintadalun.blogspot.com

    BalasPadam

Terima Kasih :D