+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Selasa, 21 Jun 2011

RM10.3 juta untuk KL Gangster

10:44:00 PG

Share it Please
Apasal keluar Mael Lambung ni...??

SEJARAH industri perfileman tempatan terus dicipta dengan bangganya apabila hasil tangan anak tempatan yang baru berusia 27 tahun, Syamsul Yusof terus dilakar apabila terbaru arahannya, KL Gangster membuat kutipan kasar RM10.3 juta...

Wooo...wooow...
memang best r cite ni...memang patut r dapat macam nie..Tapi yag aku tahu..Ianya akan bertamabah lagi menjadi 11 juta..kerana mengikut Syarat Wajib Tayang, masih ada seminggu lagi ditayangkan di panggung utama...

Kalau macam ni..Filem ni akan menjadi filem dalam sejarah r di Malaysia.....  Hantu Kak Limah Balik Rumah pun kalah la......

Filem yang mula ditayangkan pada 9 Jun lalu dan berdasarkan kutipan kasar itu, ia sekali gus berjaya menandingi filem Hollywood yang pernah ditayangkan di tanah air hingga hari ini....

Haha.. memang best r.. sapa2 yg belum tengok lagi.. pergi tengok cepat.. kalau tidak cite ni akan basi.. 

1 comments:

  1. Nak tengok,, tapi citer ni tak kuar kat panggung lagi.. Camne??? Huhuhu..

    Entry Terbaru : Hentikan Post Tentang Senarai Blog Yang Akan Di "Hack"

    BalasPadam

Terima Kasih :D