+60 111-684 0717 BLOG PENULISAN ZUL FATTAH

Sabtu, 25 Jun 2011

Bang , jom g jalan jalan

2:29:00 PTG

Share it Please
Santai Bersama BEN ASHAARI

nk join..? click header di atas k..

21 comments:

  1. Pergi tampin singgah di pekan,
    tibalah masa waktu berjalan..

    heheheh...

    BalasPadam
  2. hallooooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

    jom singgah blog kite :)
    http://cthaslinda.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. dari blog Abg Ben..

    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

    BalasPadam
  4. jalan2 kesini ye... (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    BalasPadam
  5. http://beihamat.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html


    mari lah jenguk blog sayee =)
    salam PERKENALAN ,BEIHA MAT.

    BalasPadam
  6. Bujang jalan sini hehehe

    http://metzbujang.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. singgah jejalan kat sini...

    BalasPadam
  8. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    pakcik datang blogwalking~
    klik link entri pakcik kat bawah ni :

    Berubat Dengan Minyak Wangi Ka'abah



    link entri segmen enche ben :

    bang jom jalan-jalan

    BalasPadam
  9. up trafik kat sini di malam minggu..hai awak!!

    BalasPadam
  10. Jalan2 dari blog abg ben..:)salam perkenalan ye..:)

    korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    prince juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

    berminat ?? http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    BalasPadam
  11. salam.... datang singgah mencari info... jom jadi rakan blogger saya?
    Klik Sini untuk melawat blog saya!

    BalasPadam
  12. Suka giveaway atau contest?

    Atau berminat mengiklankannya secara percuma??

    dapatkan info terkini berkenaannya disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. ziey janjalan here,..nice blog =)

    BalasPadam
  14. saya tak join segmen ni. tp jln2 nak tengok contestant. jom g blog saya pulak =)

    BalasPadam

Terima Kasih :D